Magyar, sváb, szlovák és ruszin nagyszülőkkel rendelkezem akik az életüket Magyarországon dolgozták le. A nővérem egy arab fiúhoz ment feleségül több, kint 20 éve. Jelenleg mindketten orvosok egy budapesti kórházban. Nem magyar állampolgár a sógorom. Ha a sebészetre bevisznek és téged megműt, akkor is zabarni fog hogy külföldi?
A feleségem osztrák állampolgár. Egy osztrák cég köuépvezetője (Budapesten dolgozik). Jogilag ő is külföldi tehát ő is zavar téged?
2020. júl. 30. 12:58
12/21 anonim válasza:
Nem baj, ha megismerjük más kultúrákat is. Eléggé zártak vagyunk még a pirézeket is útáljuk pedig full kevert nemzet a miénk. Menj el New Yorkba na ott mindent látsz mégis jól működik, egyszer érdemes látni.
2020. júl. 30. 13:19
13/21 anonim válasza:
Engem csak az egyetemisták. Elveszik a helyet a tanulni vágyó magyar fiataloktól.
2020. júl. 30. 13:25
14/21 anonim válasza:
Igen, csak téged. Pontosan mi bajod velük? Koszosak, büdösek, szemetelnek, üvöltöznek? Vagy nem érted mit mondanak?
2020. júl. 30. 13:30
15/21 anonim válasza:
"Nem vagyok rasszista, de"
Ez a mondat már egy mém... :D
2020. júl. 30. 13:30
16/21 anonim válasza:
@15 Szerinted hány tanulnivágyó magyar fiatal foglalja a helyet külföldi egyetemeken? :D Az, hogy te nem kerültél be itthon egyik egyetemre sem, az hidd el, nem azért történt mert elvette a helyedet egy gonosz kis migráns.
2020. júl. 30. 13:34
17/21 anonim válasza:
Inkabb azt gondold el, mennyire orulnek kulfoldon, mikor jonnek a magyarok. Brexitre szavaznak.
2020. júl. 30. 13:34
18/21 anonim válasza:
Azért vegyük észre,hogy Magyarországon nincsen olyan sok fiatal.Így kitudja,hogy külföldiek nélkül mennyire működnének.Én Szegedi vagyok,nap mint nap láttom őket,nem okoztak soha problémát.Volt pl.,hogy útba igazítást kértek,de mindig tisztelet tudóak és hálásak voltak.Addig ameddig ilyen emberek jönnek nem zavarnak.Én is szívesen tanulnék külföldön,de vegyük figyelembe,hogy a magyar egyetemek olcsóbbak,mint a legtöbb országban.Akik munka miatt vannak itt,ők se zavarnak,ha normálisak.Én kicsit sajnálom őket,pl.,ha mellé még nem is fehér a bőre,akkor igazából sose lesz elfogadva az országba,mindig úgyfog kinézni,mint egy külföldi.Még ha vagy 20 éve is itt él,szóval csak azt tudom mondani nekik,hogy ne legyenek lelombozva a sok magyar rasszista miatt,ha alapból nem ártanak senkinek.
2020. júl. 30. 13:41
19/21 anonim válasza:
A Magyar Királyság 1000 éven át "vegyigyümi" ország volt, konkrétan a Trianoni békediktátum miatt lettünk csak ennyire homogén, bár a dns-ünkben és a kultúránkban a mai napig őrizzük ezeket a kisebbségeket.
Én speciel tökre szeretem az ázsiai konyhát, szóval legalább heti szinten ettem migránsok éttermeiben, amíg Budapesten éltem, szóval tökre örültem neki, hogy itt vannak. Szerintem színesebb lesz csak tőlük a város és elég sok pénzt is hoznak be az országba.
Természetesen a bevándorlásnak vannak árnyoldalai is, de ettől mi itt Magyarországon nagyon messze vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!