Milyen kamaszkori lázadásaitok voltak? Szüleitek hogy reagáltak?
A szüleim általában jól kezelték, nem tiltottak túl sok dolgot, ezért nem is vágytam nagyon a lázadásra miattuk. Akkortájt, mikor kórházba kellett mennem, szigorúbbak lettek, de a kevésbé veszélyes hóbortjaimat elfogadták. Másokat viszont szerettem megbotránkoztatni.
Néhány gyöngyszem:
Egy műanyagflakonba gyűjtöttük a meg nem evett szendvicseinket az iskola szekrényében. Egy évig érleltük
Hangyákat gyűjtöttünk befőttesüvegben és az ellenségeinkre szórtuk.
Levágtam a seggig érő hajam állig érőre.
Hazahoztam egy csirkét Monorról (Budapestre). De megtarthattam kiskedvencnek.
Szerettem télen pólóban járni
Pénzért házit írtam másoknak
Sokáig éheztettem magam (ezért is kerültem kórházba)
Imádtam guberálni: lomtalanítások alkalmával járni a várost, összeszedni a számomra érdekes dolgokat, majd utána abból barkácsolni meg összerakni random hülyeségeket. Egyszer csináltam így egy ventillátort.
Volt, hogy idióta dolgokat csináltunk órán (papírgalacsinok, magasfrekvenciájú hangok lejátszása, mikor szétültettek, jelnyelvet tanultunk, ezerféle puskázási stratégia, stb.)
Bulizni, piálni, drogokat kipróbálni nem vonzott 18 éves korom előtt. Mikor egyetemre mentem, az első évben elég keményen ittunk minden hétvégén, aztán ezt is meguntam. Egyszer füveztem, de azt is felnőttként. Szóval sajátosan lázadtam. És igazából 17 évesen szexeltem először, szóval nem voltam az a tipikus tini. Én máshogy lázadtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!