Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen kamaszkori lázadásaitok...

Milyen kamaszkori lázadásaitok voltak? Szüleitek hogy reagáltak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 30. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

A szüleim általában jól kezelték, nem tiltottak túl sok dolgot, ezért nem is vágytam nagyon a lázadásra miattuk. Akkortájt, mikor kórházba kellett mennem, szigorúbbak lettek, de a kevésbé veszélyes hóbortjaimat elfogadták. Másokat viszont szerettem megbotránkoztatni.

Néhány gyöngyszem:

Egy műanyagflakonba gyűjtöttük a meg nem evett szendvicseinket az iskola szekrényében. Egy évig érleltük

Hangyákat gyűjtöttünk befőttesüvegben és az ellenségeinkre szórtuk.

Levágtam a seggig érő hajam állig érőre.

Hazahoztam egy csirkét Monorról (Budapestre). De megtarthattam kiskedvencnek.

Szerettem télen pólóban járni

Pénzért házit írtam másoknak

Sokáig éheztettem magam (ezért is kerültem kórházba)

Imádtam guberálni: lomtalanítások alkalmával járni a várost, összeszedni a számomra érdekes dolgokat, majd utána abból barkácsolni meg összerakni random hülyeségeket. Egyszer csináltam így egy ventillátort.

Volt, hogy idióta dolgokat csináltunk órán (papírgalacsinok, magasfrekvenciájú hangok lejátszása, mikor szétültettek, jelnyelvet tanultunk, ezerféle puskázási stratégia, stb.)

Bulizni, piálni, drogokat kipróbálni nem vonzott 18 éves korom előtt. Mikor egyetemre mentem, az első évben elég keményen ittunk minden hétvégén, aztán ezt is meguntam. Egyszer füveztem, de azt is felnőttként. Szóval sajátosan lázadtam. És igazából 17 évesen szexeltem először, szóval nem voltam az a tipikus tini. Én máshogy lázadtam.

2020. júl. 30. 11:47
 12/15 Metionin ***** válasza:
84%
Ilyen extra dolgok nem voltak de nekem nagyon szigorúak voltak otthon, folyamatosan balhé volt és minden hülyeségért vagy megvert vagy csak lelkileg zsarolt anyám. A legnagyobb lázadásom szerintem az volt, hogy nem adtam neki oda a pénzeket amiket ösztöndíjakkal szereztem mert többször átvágott hogy ezt meg azt vesz nekem és sosem láttam a pénzt. Elég szarul álltunk anyagilag, mellesleg anyám furán öltöztetett, ezért az első megspórolt pénzemből vettem méretben megfelelő és nekem tetsző ruhákat. Amikor nyárra haza kellett menni a koliból és meglátta, volt nagy balhé meg persze hogy miből vettem. Amúgy semmi extra nem volt csak annyi hogy feketék voltak a cuccok de korábban nem hordhattam se farmert se sportcipőt se semmi ilyesmit, csak amit ő hozott haza a piacról, általában színes és 2-3 számmal nagyobb dolgokat. Később is dugdostam a pénzt és amit gyűjtöttem, abból tudtam lelépni hogy legyen miből élnem amíg munkát találok az egyetem mellett.
2020. júl. 30. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Kamaszkori hülyeségeimnek nem lázadás volt az oka, főleg nem szülők ellen. Inkább az unalom, kalandvágy, kíváncsiság. Én ezt főleg csavargásban, extrémebb öltözködésben, néha titokban cigarettázásban éltem ki általában.
2020. júl. 30. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem volt semmilyen, anyám nagyon felelőtlen volt, úgymond ő volt a kamasz, nekem meg így elég hamar fel kellett nőni.
2020. júl. 30. 13:42
 15/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem hagytak lázadni. Bármit csináltam pozitívan álltak hozzá.
2020. júl. 30. 18:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!