Hogy lehet a legkönnyebben nyelvet tanulni rövid idő alatt?
Külföldön nem magyar környezetben.
Èn bébiszitterként kezdtem kint (a nyelvtant magàntanàr alapozta meg, iskolàban nem tanultam az oràbol semmit valojàban, kellett a magàntanàr)de alapvizsgàra kevés lett volna.
Kb fél évet voltam idegennyelvi csalàdnàl szitter magyar szot nem is hallottam, közepfoku szintet megalapozott pàr honap alatt.
Attól függ, mi a szándékod... nyelvvizsga, munka, kiköltözés... ennek megfelelő nyelviskolát vagy nyelvtanárt kell keresni, és a tanulást komolyan venni.
Én azt is csináltam, hogy emellett rajzfilmeket néztem, angol nyelven és angol felirattal - olyat, amit már magyarul láttam, szóval ismert volt a történet. A rajzfilmekben egyszerűen és szépen beszélnek, szlenget kevésbé használnak, követhető minden. Hallgatod a kiejtést, közben nézed a feliratot - így tanulsz is, ráadásul gyors sikerélményben lesz részed, mert úgy érzed, hogy érted :) Főleg, ha többször nézed meg azt a filmet, és igyekszel elsajátítani benne a kifejezéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!