Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire feminista...

Hogy lehet ennyire feminista valaki? " az óvszerrel a férfiak kezében van az irányítás"

Figyelt kérdés

"ne hagyjuk, hogy átvegyék a férfiak az irányítást! xy női óvszer"

Röhej. Senkinek nincs a kezében az irányítás. Amúgy is egyenlő a férfi és a nő. ha kivennéd a férfi kezéből az irányítást, akkor a magadéba nem rakhatod vele.. Vagy hirtelen a nő lesz a "jobbik" nem? Egyenlő a két nem :(

Az óvszerrel való szex a férfiak kárára megy. a férfi péniszét éri kevesebb inger, nem a nő vagináját.

2020. júl. 29. 23:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Márpedig ha egy férfi nem akar gyereket, fogja magát és gondoskodik róla magának. Nem olyan nehéz.

A fogamzásgátlás a vazektómia és az óvszer kivételével a nőkre van tolva. Ennek nagy része hormonális ráadásul. Ezzel néhány nő prímán vissza is él és sunyiban összehoz egy gyereket vagy megtartja azt, ami épp besikerült, ha tetszik ez neked ha nem.

Szerintem egy valamire való férfi nem duzzog a gumi miatt, hanem örül, hogy biztonságban dughat és nem erőlteti a párját hormonkészítményekre.

Én is használok fogamzásgátlót, ráadásul hormonálisat (hüvelygyűrű), de nem azért, mert a párom kisírta, hanem mert fóbiásan undorodom a teherbeesés gondolatától és nem tudnám élvezni a szexet, ha nem tudnám, hogy ott van ez is (és gyakran az óvszer is, mert "tisztább"). Ha hisztizett volna a gumi miatt, biztos, hogy nem nyúlok egyáltalán hozzá. Számomra ritka kincs egy olyan férfi, akivel egyetértünk az ilyen dolgokban és úgy általában abban, hogy ne durranjon szét az agyunk és legyünk normálatlan állatok, mert "júj szegsz". Hogy kié az irányítás, az nem egy óvszeren dől el, de a tetves óvszeren való nyivákolást abbahagyhatnátok. Az összes exem képes volt rá, a férjem is képes rá, nem fogok egy kényesfarkú nyomorékkal ágybabújni.

Felelősség > élvezet, tudod.

2020. júl. 30. 02:28
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Mintha a nők nem hazudnának arról, hogy bevették a tablettát, közben pedig nem, és szándékosan teherbe esnek... Ááá, ilyen nincs.

Egyébként nem hallottam még olyan nőről, aki ellenezte volna a kotont.

2020. júl. 30. 08:13
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, én meg arról olvastam tanulmányt, hogy az óvszerrel éppen a nő kezébe került az irányítás. Most már nem kötelezik el magukat olyan hamar, és bármennyi kapcsolatot vállalhatnak.
2020. júl. 30. 09:15
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
13: hát ha neked az kell, hogy valakivel a HIV vagy a gyerek kössön össze, akkor ez valóban szomorú dolog :D
2020. júl. 30. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Nyugi, azok a nők, akik ezen az egyenlősdi fogalmon rugóznak, már rég nem egyenlőek.

Egyenlőbbek.

A tipikus agybeteg egoista, amikor előveszik az egyenlőséget.

Bár attól nem kell félni, hogy az ilyennek kell koton, élő férfi nem képes elfogadni egy ilyen agyonkényeztetett hülye pcsát.

2020. júl. 30. 09:50
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
#14: én nem alkottam értékítéletet, pusztán tényeket említettem.
2020. júl. 30. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!