Anyám miért csinálja ezt?
Egy igazi rosszindulatú, megkeseredett buta nő lett!
Sose volt jó neki semmi amit csináltam, ha le fogytam tiszta görcs vagyok, ha még hizt akkor még milyen hurkaim vannak, az exem sose voltak jók neki, mindegyiket meg szólta!
Unoka testvérem ki adta a lakását erre a háta mögött... A sz@ros... X oszegel most játssza a nagy asszonyt... Ugyan ezt csinálja ő is, ha még merem mondani neki még neki áll feljebb. Sajnos haza kényszerültem hozzá mivel megszint a munka helyem. Napi szinten kuldozgetwk önéletrajzokat mindenhova mert már egyszerűen nem bírok tovább itt lenni vele. Mindenbe bele szól, belém köt, okoskodik.
Mi a jó isten problémája van mikor én direkt kerülöm, hogy meg véletlen se veszek vele össze?
Ilyen a természete. Csak az a jó, amiről ő is ezt gondolja, más véleménye csak rossz lehet.
Igyekezz minél hamarább elköltözni, keress olyan munkahelyet, ahol lakást (albérletet) is biztosítanak neked. A mi lépcsőházunkban is (budapesten) bérel egy 3-szobás lakást az alkalmazottainak egy cég.
Csak az a jó amiről ő is az gondolja... Igen ugyan ez már meg fordult a fejemben nekem is nem egyszer!
Köszönöm
Gondold át, hogy melyik az olyan elvárása, nézete, amiben igaza lehet. Lehet, de nem állítom, hogy már Te belestél az ő hibájába, hogy amit ő javasol, tanácsol, az már a szemedben eleve nem jó. Gyakori az ilyen eset.
Amivel nem tudsz vele egyetérteni, azt nyugodt körülmények között beszéljétek meg. Ha nem tudtok dűlőre jutni, légy Te, aki visszalép. Ezzel leszel Te az erkölcsi győztes, fölösleges tovább vitatkozni, véleményt cserélni erről a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!