Máshol sem csenget/kaputelefonál a postás, ha ajánlott küldeményt hoz?
Figyelt kérdés
Várok egy hivatalos iratot mert egy eljárás közepén vagyunk. A postaládában egy sikertelen kézbesítésről szóló cetli vár, a megadott időpontban viszont mindenki itthon volt. Se kopogás nem volt, se csengetés, se kaputelefonon nem szólt fel. Ennek így mi értelme? Az is bőven elég lett volna ha felcsönget, hogy menjek le érte, még csak fel sem kéne hoznia.
A fellebbezési határidő kezdete a küldemény átvételétől indul?
2020. júl. 29. 10:19
11/11 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen. Fontos csomagot vártam, otthon voltunk. Erre jelzi a rendszer, hogy 2 sikertelen kézbesítés. A postaládában semmi értesítő. Írtam a postának panasz levelet, közben a férjem bement a postára, és elhozta inkább. Erre jött a levél a panaszomra, hogy nem értik miért panaszkodom, hiszen a küldemény megérkezett. Visszaírtam nekik, hogy igen, mert bementünk érte. De ha ráérnék postára futkosni, akkor nem kérek házhoz kézbestést, ami ugye drágább. Erre már nem válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!