Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire voltam közel, hogy...

Mennyire voltam közel, hogy megtámadjanak az erdőben?

Figyelt kérdés

Esetleg egy párt, vagy embert, egy nagyon kies , távoleső erdőrészen, “ ahol a madár sem jár”?

Mennyire veszélyes ilyen helyeken járni?

Ma voltam a barátommal egy tisztáson, és hátam mögött az erdőben hallottam többször ágreccsenést, és ott nem élnek nagytestű állatok

2020. júl. 29. 08:16
 1/7 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Vaddisznó és őz mindenütt lehet ahol erdő van, még a városban is.
2020. júl. 29. 08:19
 2/7 Lena7 ***** válasza:
100%

Az erdő tele van mindenféle állattal. Kisebbek és nagyobbakkal is. Benne van a pakliban, hogy csak 1 őz volt, vagy más nagy testű állat.

Én még nem igen találkoztam az erdőben emberekkel. (1x-2x azért igen, volt olyan, aki túrázott a családdal vagy kutyát sétáltatott stb)

Meg 1x találtunk egy hajléktalan által hátrahagyott dolgokat, de nem zavartuk. (Volt neki egy kis "házikó" össze barkácsolva, egy idő után leis lépett onnan. 1x sem láttuk, viszont egy x idő után eltünt a helye)

2020. júl. 29. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézz ennyi horrort. Ha valaki meg akart volna támadni, akkor meg is támadt volna.
2020. júl. 29. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi rá az esély, hogy egy erdőben emberi támadástól kelljen tartanod. Egyébként egy macska vagy egy nagytestű nyúl alatt is ropoghatnak kisebb ágak.

Én városban lakom és a házunk mellett kisebb erdő van. Rendszeresen látok az ablakból őzeket,néha nyulakat kijönni az erdőből. Nem tudhatod pontosan, hogy ott milyen állatok vannak.

2020. júl. 29. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Erdökben vannak altalaban a csövesek
2020. júl. 29. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Láttál már vadnyulat? Az is akkora, hogy simán recseg az ág alatta. De lehetett borz is, róka vagy őz. Nem nagyon élnek az erdőben rablógyilkosok, nyugi.
2020. júl. 29. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, csak egy fanyűvő volt.

Viccet félretéve mi a ménkűt keresnének rossz szándékú emberek az erdőben? Ők oda mennek, ahol zsákmányra is van kilátás. A kirándulóktól legfeljebb a tízórait tudják elorozni.

2020. júl. 30. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!