Ha a barátnőmet megtámadja egy másik lány akkor olyankor oda csaphatok a támadónak hogy megvédjem?
ki nem sz.rja le hogy ki mit gondol?
megvéded a barátnődet és kész
jobb ha te vagy a fsza gyerek, de a csajodat szétverik, vagy pár senki mondja azt hogy nem vagy férfi, de megmented a csajod?
Én nem tudom, ki mit mond, de nőként az a véleményem, hogy persze, hogy megüthetsz egy nőt, ha okod van rá. Pl. megüt téged vagy itt a barátnődet, aki nem tudja magát megvédeni (vagy meg tudná, de berágsz a támadó csajra, ami totál érthető) s valamiért az ütés segít.
Nekem a nők és a férfiak ekvivalensek bizonyos szempontból, most nehogy már szabad legyen egy gyenge, békés fiúcskát lezúzni egy erősebb, agressszívabb fickónak, csak mert a fiúcska is hímnemű. Ugyanúgy ne bántsuk, mint egy nőt. Ha viszont a másik agresszor és egyszerűen muszáj fizikai síkon megnyilvánulni, akkor mit számít, hogy mi a neme? Nyilván nem akarunk maradandó sérülést okozni neki (már ha belegondolunk, hogy az nekünk problémát okoz, mert amúgy simán akarhatjuk, ha felmegy bennünk a pumpa, ezt megértem, csak ne éljük ezt ki), egy ütést meg kibír, ha tényleg, tényleg nincs más mód.
De amúgy ja, a szétválasztás a szimpatikus, de nem értek hozzá, én sosem csinálok ilyesmit, béna pacifista vagyok, akit meg se támadnak sűrűn.
Persze.
A barátom nyugodt férfi, de ha engem bántanának pont leszarná, nő-e az illető, vagy egy 190 centis állat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!