Mit lehet kezdeni a kötekedőkkel, hogyan lehet megvédeni magad anélkül, hogy téged vinnének be? Részletesen lent.
Eddig nem Budapesten éltem, viszont nemrégiben költöztem fel a párommal. A belvárosban lakunk a Deák Tér közelében.
Ha egyedül megy dolgozni akkor szinte minden alkalommal mondja, hogy ilyen "tudjátok milyen" bandák folyton megjegyzéseket tesznek rá, percenként kéregetni akar valaki, bámulják undorító módon a metrón, villamoson.
Még mielőtt mondanátok nem öltözködik kirívóan, egy 21 éves vékony szőke lányról van szó, aki valóban szép, de egyáltalán nem ribis.
Néha esküszöm elkap a hányinger, bedrogozott előemberek járkálnak az utcán, aggresszív kéregetők, kötekedős bandák.
Nem vagyok kis darab srác, de sajnos nagyon sok olyat hallok, hogy belekötnek párokba többen, és akkor viszont valahogy meg kellene védenem magam, úgy, hogy ne engem vigyenek el a rendőrök.
23F
A Nyugatinal a Nyugati palyaudvar fobejaratanal van rendorors!! Ott van a keszenleti rendorseg!! Tessek betelefonalni es hivni oket!! Amikor ott vannak a jarorok,erdekes egy rosszkinezetu cigo se alldogal a nyugatinal :D
A deakon is keressetek rendororsot.
Meg nezzetek meg,h van terfigyelo kamera. Ezekre lehet hivatkozni.
Csotanyirto spre stilusos es hatasos a mocskokra. Kezebe legyen ujjad a fujo reszen :D
11
Sz@rnak fejedre a fánkosok s a rikárdók ott lebzselnek vagy plazaban...vak vagy bizonyára...
Óh igaz, múltkor bátran igazoltattak egy 18 éves prosti jellegű kiscsajt, aztán mentek a büfébe ismét:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!