Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én unom már az itt...

Csak én unom már az itt kötekedőket?

Figyelt kérdés

Szétbarmolnak minden normális kérdést, mert nekik nincs életük. Irigyek arra, aki kicsit is tehetősebb, szebb, sikeresebb náluk, és ahelyett, hogy megpróbálnák utolérni, megpróbálják tönkretenni.

Teli az oldal olyan válaszokkal ártatlan kérdésekre, hogy "ettől most egyedinek érzed magad? Nem vagy"

illetve olyan kérdésekkel, hogy "Minek lefotózni a karácsonyfát?" "Gazdagék minek teszik fel a drága ajándékaikat?"

Azért, hogy a barátaik együtt örülhessenek velük. Egyik kép sem a ti bosszantásotokra készült, le lehet nyugodni.

Ugyanis a kutya sem törődik veletek, az irigy kis érzelemvilágotokkal.

Nem provokálok, csak már eléggé megy az agyamra, hogy ilyen a világ. Nyugaton ez nincs.

2015. dec. 25. 13:02
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nyugaton is van ne szarj be.
2015. dec. 25. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:

azt nem értem, hogyha nem érdekel ezeknek a kötekedőknek a válaszaik, akkor minek írtál ki ilyen kérdést?

engem nem érdekel, így nem is foglalkozok, ha nekik jól esik, csinálják, csak saját magukat savanyítják meg

2015. dec. 25. 13:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Az ismerősi körömben nincs. Bár madarat tolláról...
2015. dec. 25. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Eddig tettem rá, de az emberi irigység már kezdi bántani a szemem.
2015. dec. 25. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Ugyanannyi joga van másoknak belekötni, mint amennyi a többieknek mindent kiposztolni és kiírni face-re vagy gyakorira. Én is unom már, hogy minden poszt egy karácsonyfa, ugyanakkor mégis kiraktam az ajándékomat instara, ami egy (!) darab könyv volt. Igen, valakinek csak így megy, nekem se jó látni bevallom az ajándékokkal teli előszoba padlót, de nem panaszkodok. Csak annyit mutathatok, amim van.

Nehogy már egyébként az emberek ne mondhassák ki amit gondolnak. Ha te kiraksz valamit netre, azt mindenki más is látni fogja. Ez olyan, mintha kiállnék a Hősök terére és azt kiabálnám, hogy nincs Isten. Lehet, hogy ez a többi embert nem érdekli, de attól még hallják és zavarhatja őket.

Én egyébként teljesen nyugodt vagyok, ha már írtad. Tudom én, hogy nem a mi bosszantásunkra vannak a képek, de akinek nincs, az nem feltétlenül tud örülni annak, hogy másnak jó.

De azért mielőtt lepontoznátok senkit nem oltottam még be idén karácsonykor facen emiatt.

2015. dec. 25. 13:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem sincs igazából. Én is ruhát kaptam karácsonyra, mert máskor nem engedhetem meg magamnak, ez van. Mégis magasról teszek rá, ha más többet kapott.
2015. dec. 25. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy irigység beszél a "kötekedőkből" annál inkább irritálhatja őket az, hogy valaki így akar több lenni.

Nekem is van egy "barátom" a facebookon, aki rendszeresen a vagyonával kérkedik, holott tudja jól, elég csóringer ismerősi vannak, itt Magyarországon.

Akik talán vágyakoznak egy más életre, világra...

Szerinted jó nekik ezt nézni olyankor, másnak milyen jó?

Nem feltétlenül fognak együtt örülni velük, elhiheted.

2015. dec. 25. 16:12
 8/8 anonim válasza:

Könnyebb valakit tönkre tenni, mint utolérni.

Egyébként igen, álltalában azok szidkozódnak, akik nem kaptak semmit, vagy nem elégedtek azzal amit kaptak, ők legyenek tekintettel azokra akik villognak, nekik kuss van, "gazdagék" meg mutogassák csak nekik úgyis mindent szabad. Ha így gondolsz bele igazságtalan. Tényleg nem kéne foglalkozni velük, de ez nem mindenkinek megy, sajnos az emberek irigyek és könnyebb szidkozódni, mint megszenvedni azért, hogy megvehesd. "Jaaj de másnak nem kell érte szenvedni" háát, nem ugyanaz a sors jutott, az élet igazságtalan, én sem kaptam sok mindent. De ha megkérdeznék mit szerettem volna, nem tudtam volna mit mondani, mindenem megvan amire nekem szükségem van, igen új ruha jó lett volna, de nem érzem hiányát. Sajnos az irigykedőkkel nem lehet mit tenni, de direkt hergelik is magukat, hogy nézik is a képeket. Ne menjenek fel és nem látják.

2015. dec. 25. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!