Hogyan képes egy ember ennyire fanatikusan imádni valamit?
Ugyan olyan véleményen vagyok, mint az előttem lévő válaszolók. Imádom a K-popot, de nem erőltetem rá senkire, mert nem az határozza meg az embert. Ha bármilyen ember rád akarja erőltetni az igazát (Bármilyen ízlése is van), nagyban elkel kerülni.
Egyébként csak úgy mellékesen. Nem csak a tinik szeretik a K-popot! Csak most durrant be az őrület, de előtte is voltak fanok, akik már családanyák, de mégis szeretik még mindig.
Jah ez van, most a K-pop a NAGY a fiatal tiniknél! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
#14 jól mondod elvtárs!
Moranbong lenni egyetlen igaz lánybanda, nem a Twice meg Blackpink nevezetű kapitalista, erkölcstelen fertő.
Életem a rap, azon nőttem fel, mai napig szinte csak azt hallgatok. Sokan megszólnak miatta, de nem érdekel. Én is rajongok ezért, nem tudok zene nélkül élni, minden napot azzal indítok, hogy kimegyek a fürdőszobába, és bekapcsolom valami rap zenét, én így ébredek fel úgy ahogy. Az ébresztőhangom is rap. Bármit csinálok szól a zene, főzök, szerelek, takarítok, stb.
Szerintem normális. Az nem normális, hogy egyes emberek leszóljàk a másik ember ízlését. Én például utálom a rock-ot, de nem érdekel, hogy valaki azt hallgat, amíg nem a közelemben teszi, vagy nem szólna le az én ízlésemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!