Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan képes egy ember ennyire...

Hogyan képes egy ember ennyire fanatikusan imádni valamit?

Figyelt kérdés
Szombaton szórakozni voltunk és egy valamiben teljesen egyet értettünk nagyon rossz volt a hangosítás. Ennek kapcsán jött fel a zene. Az egyik lány elkezdte részletezni, hogy mennyivel jobb a koreai zene minden téren és műfajban főleg RAP és POP terén mint bármelyik más. Mondtam neki, hogy az ő ízlése alapján lehet de nekem azért még mindig az amrikai előadók egy része viszi a primet. Mennyivel szebb lett volna az estém ha csak végig hallgatom az egyoldalú ajnározását. Mert utána elkezdte rám szabadítani az ő "igazát" nem kímélve az ízlés szabadságát és személyemet se. Probáltam értelmesen vitázni vele de ő inkább vérszemet kapott és végül durrogva duzzogva és látványosan elviharzott.

2020. júl. 27. 13:24
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Én is nagyon szeretem a kpopot, de nem kéne ráeröltetni senkire. A kérdésedre válaszolva, szerintem azért képesek sokan ilyen szinten isteníteni egy adott személyt/bandát, mert az illető zenéi, és az arc mögé képzelt idealizált személyiség egy amolyan mentsvárként szolgál sok mindenkinek. Addig se kell problémákkal foglalkozni, és csalódás sem éri az illetőt. Ez csak az én meglátásom:)
2020. aug. 5. 19:47
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan olyan véleményen vagyok, mint az előttem lévő válaszolók. Imádom a K-popot, de nem erőltetem rá senkire, mert nem az határozza meg az embert. Ha bármilyen ember rád akarja erőltetni az igazát (Bármilyen ízlése is van), nagyban elkel kerülni.

Egyébként csak úgy mellékesen. Nem csak a tinik szeretik a K-popot! Csak most durrant be az őrület, de előtte is voltak fanok, akik már családanyák, de mégis szeretik még mindig.

Jah ez van, most a K-pop a NAGY a fiatal tiniknél! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

2020. aug. 5. 21:24
 13/16 anonim válasza:
33%
Imádni tárgyat nem lehet. Max szeretni
2020. okt. 27. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Én is remélem, hogy az Igaz Koreai zenéért van oda az elvtársnő, nem a kapitalista mocsokért.
2020. okt. 27. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 jól mondod elvtárs!

Moranbong lenni egyetlen igaz lánybanda, nem a Twice meg Blackpink nevezetű kapitalista, erkölcstelen fertő.

[link]

2020. okt. 27. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Életem a rap, azon nőttem fel, mai napig szinte csak azt hallgatok. Sokan megszólnak miatta, de nem érdekel. Én is rajongok ezért, nem tudok zene nélkül élni, minden napot azzal indítok, hogy kimegyek a fürdőszobába, és bekapcsolom valami rap zenét, én így ébredek fel úgy ahogy. Az ébresztőhangom is rap. Bármit csinálok szól a zene, főzök, szerelek, takarítok, stb.

Szerintem normális. Az nem normális, hogy egyes emberek leszóljàk a másik ember ízlését. Én például utálom a rock-ot, de nem érdekel, hogy valaki azt hallgat, amíg nem a közelemben teszi, vagy nem szólna le az én ízlésemet.

2020. okt. 28. 00:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!