Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tanácsot kérek attól aki volt...

Tanácsot kérek attól aki volt hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Az van hogy, 25 éves magányos fiú vagyok és elköltöztem Borsod megyéből Bács Kiskun megyébe. Állami gondozott voltam és kapok némi életkezdést. Jelenleg albérletbe lakok és nem tudok városban házat venni lakás kizárt. Hitel nélkül nem tudok és csak cigányos környéken tudnék venni házat amit nem szeretnék. Na meg nem szívesen hiteleznék. A városban a munkahelyet se szeretem. Legszivesebben visszaköltöznék és az életkezdésből vennék egy házat. És majd alakul v.mi. Ismerkedés meg nehezen megy. Hogy könnyebb lenne az élet. Nyugatabbra meg nem akarok menni mert az a pénz amivel többet keresek úgyis elmenne. Gyári munkáról van szó. Minél nyugatabbra mennék annál nehezebben tudnék házat venni.
2020. júl. 25. 23:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Bács Kiskun megyében is nehezen veszek házat videken és amúgy se érzem jól magam a megyében rendszeresen visszajarok a családhoz is.
2020. júl. 26. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
mindenki hitelből vesz ma már lakást,nem tudom milyen választ vársz? vegyél föl hitelt és vegyél lakást ott, ahol SZERETSZ élni. És ott keress munkát, és a fizetésedből fizesd vissza, ahelyett, hogy az albérletedet fizeted.
2020. júl. 26. 03:05
 3/9 anonim ***** válasza:
ha pl. megveszed a házadat/lakásodat ott, ahol szeretnél élni, de utána mégse kapsz munkát, akkor ki tudod adni a lakásodat, és elmehetsz megint albérletbe dolgozni. De legalább be van fektetve ingatlanba a pénzed, van saját ingatlanod.fontos, hogy olyan ingatlant vegyél,ami jó, de legalább menthető állapotban van(nem ázik föl és jó a teteje)
2020. júl. 26. 03:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát vidéken nehezen adnám ki
2020. júl. 26. 10:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Városba meg hitel nélkül nem tudok venni akkor hol a befektetés
2020. júl. 26. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor várd a csodát, szia.
2020. júl. 26. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokadik kérdésed. Nincs új a nap alatt, végezz el egy jó OKJ-t (villanyszerelő, vízszerelő stb.) aztán kezdj el vállalkozni.
2020. júl. 26. 10:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Ne zavarjon de ez az első kérdésem
2020. júl. 26. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem zavar, de tudjuk, hogy nem az első;)
2020. júl. 26. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!