Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők miért hordanak magassark...

A nők miért hordanak magassarkút, ha kényelmetlen és fáj a lábuk benne?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 05:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
Mert csinos, hosszabbá teszi a lábakat, szebb tartást ad. Én amúgy telitalpúakat hordok ha hordok, nem kényelmetlenek, és a hosszabb láb illúzióját ugyanúgy megadják.
2020. júl. 21. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

"Mert csinos, hosszabbá teszi a lábakat, szebb tartást ad."

Na ezért hordják, mert ezt hiszik :)

2020. júl. 21. 14:38
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

Nem minden magas sarkú cipő szükségszerűen kényelmetlen. Ha nem a legolcsóbbat, leggagyibbat veszed, illetve nemcsak arra mész, hogy jól nézzen ki, hanem felpróbálod rendesen, aztán pedig szánsz rá néhány alkalmat, hogy a gyakorlatban is kipróbáld és betörd, akkor később nem feltétlenül fog gondot okozni. Jó, ha órákat kell egy helyben állni benne, az tényleg kellemetlen lesz, ezt nem nagyon tudod kivédeni.

A másik meg, hogy bizonyos alkalmakkor vagy helyeken egyszerűen társadalmi elvárás, nem illik lapos cipőben megjelenni. Pont úgy, ahogy a férfiaktól meg bizonyos szituációkban elvárják a nyakkendőt mondjuk. Értelme annak sincs sok szerintem, se nem praktikus, se nem szép, legalábbis önmagában nézve, és gondolom, nem is túlzottan kényelmes. Elegáns igazából attól lesz, hogy ezt szoktuk meg, ezt a képzetet társítjuk hozzá. Illetve még esetleg azért, mert ilyenkor minden férfi egységesen nyakkendőt visel, ami jól néz ki.

2020. júl. 22. 19:51
 14/14 anonim válasza:

Érdekes, hogy több kommentelő szerint a férfiakat nem érdekli. Biztos van olyan, akinek nem számít, és teljesen mást néz meg egy nőn. Nekem (F/37) személy szerint nagyon tetszik, ha valaki magassarkút hord, és az ismerőseim között nem vagyok ezzel egyedül. Nem is feltétlenül szexuálisan indít be: egyszerűen szépnek találom, és ezzel kellemes benyomást tesz, pláne ha az öltözék többi része is illik hozzá.

Hogy nem csak a láb megnyújtásával hat, abban biztos vagyok, mert létezik 10 centis magassarkú, amit kimondottan rondának találok, de egészen kicsi sarokkal is tudnék olyat mutatni, ami abszolút csinos, nőies. De ez tényleg egyéni ízlés dolga.

2020. júl. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!