Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem vagyok...

Mit tegyek, ha nem vagyok normális és betegesen féltékeny és irigy vagyok?

Figyelt kérdés
Nem állunk olyan anyagi helyzeten, mint az osztálytársaim, és nekem nincsenek olyan ruháim, mint nekik, nem cserélhetem le másfél évente a telefonom, mint ők, nem megyünk olyan helyekre nyaralni, ahova ők. Folyton azt lesem, kinek az anyja mit tesz fel a facebookra, hova mentek nyaralni, és olyan rossz érzés. Egy ideig szidom őket, aztán lenyugszom. Amikor az egyik osztálytársam mondja, hogy van barátja, akkor próbálok jó képet vágni ehhez a dologhoz, de amint egyre jobban idősödök, egyre nehezebb és egyre kellemetlenebb ez az egész, mert nekem még nem volt senkim se, nem kellek senkinek se, és mindenkitől csak a negatív megjegyzéseket kapom. Nincs értelme az életemnek, senki nem akar velem barátkozni, vagy a barátjának tudni, ilyen téren is mennek az elutasítások. (Nem kellenek privát üzenetek, nem akarok itt ismerkedni senkivel!)
2020. júl. 15. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok mi lehet erre a megoldás.
2020. júl. 15. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában a fele sem igaz annak amit a Facebook és ehhez hasonló oldalakra ki raknak...
2020. júl. 15. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

kedves kérdező! Te csak egyszerűen kapkodós vagy. Nincs semmi baj veled, csak kicsit várj, és meglátod.

Nyugalom, a féltékenység, az írigység az ember természetes tulajdonsága, csak senki nem ismeri be..van aki tökéletesen tudja titkolni.

Fel a fejjel.

2020. júl. 15. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

En el nem mennék csak az miatt nyaralni hogy legyen mit posztolnom màsoknak. Ehhez elég ha beirod a helyed hogy pl Costa Rikàn vagy es lefenykepezed magad egy fa mellett.ha ez kell.

Meg szoval màsok felé történö vetités miatt sem cserélném le a telom.

Ha nincs valodi tartalmas èlmény mögötte, egy fenykep miatt egy centet nem adnék ki a kezemböl.

2020. júl. 15. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Ezt naponta mond ki, de a legjobb lenne az egész 10 parancsolatot.:

2Móz 20,17

Ne kívánd a te felebarátodnak házát. Ne kívánd a te felebarátodnak feleségét, se szolgáját, se szolgálóleányát, se ökrét, se szamarát, és semmit, a mi a te felebarátodé.

2020. júl. 15. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a vallás!
2020. júl. 15. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el Almási Kitti: Irigység, ki eszélés, rosszindulat - Értsük meg, hogy ne gyengítsen c. könyvét. Segít megérteni az okokat. Én személyesen meg azt tanácsolom, hogy ne másokhoz hadonlítgasd magad, mert mindig lesz olyan aki jobb valamiben vagy több, újabb, szebb dolga van, mint neked. Ezeket az energiákat amiket érzel ne arra használd, hogy őket lehúzd a magad szintjére, úgysem fog menni. Inkább motiváljon téged, hogy elérd amire tényleg vágysz. Olyan lelki fejlődést fogsz bejárni a célig, amire nem is gondolsz. Saját erőből elérni valamit nagyszerű érzés. Ha majd oda eljutsz te is megkapod sajnos a hasonló irigy beszólásokat, rosszindulatot. A másik oldal is fáj ám.
2020. júl. 28. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!