Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról, ha valaki...

Mit gondolsz arról, ha valaki nem hord melltartót?

Figyelt kérdés
Kis mellek esetében
2020. júl. 15. 14:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
41%

Mindig hordok, mert utálom, ha bámulnak, hogy átlátszik. Pedig kicsi.

A boltba én is leugrom nélküle, ha van a felsőn dzseki, kabát.

De dolgozni sose mennék így. Nem illik.

2020. júl. 15. 15:23
 12/29 anonim ***** válasza:
37%

"A kevesebb melltartó használat bizonyítottan jó hatása van, hogy később is jobban álljon."

Sajnos nincs jó hatással se a melltartó hordása, se a nem hordása.

2020. júl. 15. 15:24
 13/29 Metionin ***** válasza:
76%
Hát egészségére, az ő dolga.
2020. júl. 15. 15:44
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
Mem szoktak megszólni,legfeljebb csak a hátam mögött.Nincs olyan kis mellem már,de formás és feszes.Jó lenne,ha sokkal elfogadottabb lenne.Úgy félnek a női mellbimbótól az emberek,mint a tűztől.
2020. júl. 15. 15:49
 15/29 anonim ***** válasza:
48%
Nem fél senki a mellbimbódtól, csak senki nem kíváncsi rá. Ahogy te sem lennél kíváncsi pl a boltos pasi álló bránerére, amikor épp a mellbimbódat vizslatja :D
2020. júl. 15. 15:50
 16/29 anonim ***** válasza:
60%
Láttam már pár kéretlen fa.rkat,úgyhogy nem izgat.Aki nem kíváncsi a mellbimbóimra,az ne bámulja.
2020. júl. 15. 15:53
 17/29 anonim ***** válasza:
51%
Kedves 15-ös, nem egy és ugyanaz a kettő. Nekem a hidegtől is látszódhat ami szerintem természetes.
2020. júl. 15. 15:54
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
#15-ös Az összefüggést a férfi mellbimbóval kellene párhuzamba állítani. Ők miért nem hordanak melltartót, hogy eltakarják? A boltos álló szerszáma akkor releváns a kérdésben, ha a nők nemi szerve látszódna.
2020. júl. 15. 16:03
 19/29 anonim ***** válasza:
50%
Vegulis maganugy. Ha neki jo, akkor amen.
2020. júl. 15. 16:18
 20/29 anonim ***** válasza:
57%

Nőként valahogy mindig is komikusnak és visszataszítónak tartottam az ágaskodó bimbót, ami átüt a felsőn. A legtöbb nő ruhatára nincs felkészülve arra, hogy melltartó nélkül flangáljon. Mármint, felőlem tegye, de én biztos nem tenném, egyrészt, mert nem érzem kényelmesnek, másrészt ízléstelennek tartom a melltartós viseletre gyártott, vékony anyagú ruhákat így hordani, harmadrészt meg valamiért minden férfi felhívásnak és magamutogatásnak érzi, én meg nem állok készen arra, hogy zaklatva legyek azért, mert az intim részeim átütnek a felsőmön.

számomra ez pont ugyanolyan, mint a mackónadrágban fityegő farok, ami elő-előtűnik, ahogy emberünk sétál vele alsónadrág nélkül. Valahogy nem akarom látni másét az utcán.

2020. júl. 15. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!