Miért nem lehet egy rossz szót sem írni egy nőre (nőként sem)?
Néha szoktam válaszolni brahiból nőként (mintha férfi lennék) a női kérdések alá. Tök normálisan megfogalmazom a válaszom, még finomítok is az eredeti véleményen és baszki, mindig csutkára le van pontozva. Ha megjegyzem, hogy azért az gáz, ha erős fekete szőre van a bajszánál és nem olyan nehéz gyantázni, puff, 0%. Ha arról van szó, hogy nem preferálom a túlsúlyosakat, puff 20%.
Mi az isten van veletek? Hogy a fenébe akartok így többek lenni vagy reális képet kapni magatokról?
Ha "férfiként" megjegyzem, hogy azért egy nőnek is illene eltartani magát, megy a hiszti, hogy egyedül rohadok meg szűzen és puff, 20% alatt van megint a kommentem.
Hát basszus, ilyen nők mellett nem nehéz főnyereménynek lenni a férfiak szemében :D
10
Nem pontoztam sem fel, sem le senkit. De persze, ebbe is magyarázzunk bele olyan dolgokat, amik nincsenek. :)
Nyugi, itt férfiak is nyekeregnek azon hogy "jaaaj mindig csak rosszat írnak a férfiaknak :(" miközben a nők tök reálisok, és megértőek velük szemben.
Lásd: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez a példány pl azon kesereg hogy szerinte a fiatal nők öngyilkosságba kergetik a középkorú vagy afeletti férfiakat azzal, hogy nem jönnek össze velük, miközben az általa linkelt kérdésben nem is lehettek vol a kevesebbek és nyitottabbak a nők.
Ha egy nőgyűlölő kérdés alatt a nők szóváteszik hogy nem értenek egyet az illetőbel, jön a fütyiosztag hogy megállapítsa hogy ezt az oldalt is tönkretették a feminácik azzal hogy bunkók a férfiakkal.
És értem én, hogy sosem sikerült kinőni a "nem vagyok olyan mint a többi lány" szindrómából, de a gyk sztem pont nem az az oldal ahol a nőkön (pontosabban CSAK a nőkön) kéne számon kérni a hülyeséget, mert itt sok komolyabb probléma van.
De mit tudom én, hiszen nem vagyok sem racionális férfi, sem egy tökös csajszi aki férfi alteregoval osztja ki az itteni libákat.🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!