Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem lehet egy rossz...

Miért nem lehet egy rossz szót sem írni egy nőre (nőként sem)?

Figyelt kérdés

Néha szoktam válaszolni brahiból nőként (mintha férfi lennék) a női kérdések alá. Tök normálisan megfogalmazom a válaszom, még finomítok is az eredeti véleményen és baszki, mindig csutkára le van pontozva. Ha megjegyzem, hogy azért az gáz, ha erős fekete szőre van a bajszánál és nem olyan nehéz gyantázni, puff, 0%. Ha arról van szó, hogy nem preferálom a túlsúlyosakat, puff 20%.

Mi az isten van veletek? Hogy a fenébe akartok így többek lenni vagy reális képet kapni magatokról?

Ha "férfiként" megjegyzem, hogy azért egy nőnek is illene eltartani magát, megy a hiszti, hogy egyedül rohadok meg szűzen és puff, 20% alatt van megint a kommentem.

Hát basszus, ilyen nők mellett nem nehéz főnyereménynek lenni a férfiak szemében :D

2020. júl. 9. 11:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10

Nem pontoztam sem fel, sem le senkit. De persze, ebbe is magyarázzunk bele olyan dolgokat, amik nincsenek. :)

2020. júl. 9. 12:32
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Már én is megfigyeltem egy ideje, hogy ezen az oldalon nem lehet a legkisebb mértékben sem nőket kritizálni, vagy velük nem egyetérteni, azonnal megy a lepontozás, függetlenül attól, hogy mennyire volt korrekt/hasznos a válasz. Ahogy előttem is írták a gond abból eredhet, hogy egyesek helytelenül összetévesztik a like/dislike gombot a "hasznos válasz" / "nem hasznos válasz" gombokkal, plusz a nőknél nagyobb mértékben az érzelem vezéreltség dominál és kisebb részbem a logika/analítikus gondolkodás (harag/agressziót kivéve, abban férfiak még mindig mi vezetünk), a minden apró fasságon való besértődés/fennakadás, a "mindent magamra veszek" mentalitás nagyobb részben a nők sajátossága. Nem, nem azt mondom, hogy minden nő ilyen, csak azt, hogy nagyobb arányban mint a férfiaknál. Ezen felül a nőket kiskoruk óta arra nevelik, hogy "szépen" viselkedjenek, ne legyenek agresszívak, ne beszéljenek csúnyán mert az nem illik hozzájuk, stb.stb. Viszont az online térben nincsenek korlátok, ott az ilyen gátlásokat duplán is levetkőzik, egyszersmint kiélik magukat és jönnek a személyeskedő, sértődős és gyakran minősíthetetlen kommentek, ahogy mondtam: impulzív érzelem-vezéreltség.
2020. júl. 9. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
(j) Tilos szándékosan félrevezetni a többi Felhasználót vagy azokat, akik segítséget vagy kérdésükre választ várnak bármely témakörben.
2020. júl. 9. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Belinkeled kérlek a kérdést, ahol nők a női bajuszt normálisnak tartják?
2020. júl. 9. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, itt férfiak is nyekeregnek azon hogy "jaaaj mindig csak rosszat írnak a férfiaknak :(" miközben a nők tök reálisok, és megértőek velük szemben.

Lásd: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ez a példány pl azon kesereg hogy szerinte a fiatal nők öngyilkosságba kergetik a középkorú vagy afeletti férfiakat azzal, hogy nem jönnek össze velük, miközben az általa linkelt kérdésben nem is lehettek vol a kevesebbek és nyitottabbak a nők.

Ha egy nőgyűlölő kérdés alatt a nők szóváteszik hogy nem értenek egyet az illetőbel, jön a fütyiosztag hogy megállapítsa hogy ezt az oldalt is tönkretették a feminácik azzal hogy bunkók a férfiakkal.

És értem én, hogy sosem sikerült kinőni a "nem vagyok olyan mint a többi lány" szindrómából, de a gyk sztem pont nem az az oldal ahol a nőkön (pontosabban CSAK a nőkön) kéne számon kérni a hülyeséget, mert itt sok komolyabb probléma van.

De mit tudom én, hiszen nem vagyok sem racionális férfi, sem egy tökös csajszi aki férfi alteregoval osztja ki az itteni libákat.🤷‍♀️

2020. júl. 9. 16:35
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
l van, virtuálisan lesz-ptál most minden középszerű csávót, húz ki magad, veregesd magad vállon, ügyes kislány. lol
2020. júl. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!