Más is megfigyelte, hogy a kifejezetten jól kereső férfiak gyakran keresnek jóval szegényebb nőt?
Az ilyenek sokszor a pénzükkel akarják megvenni a nő szeretetét ahelyett hogy egy egészséges kapcsolatra törekednének, ahol mindkét fél egyenlő.
Nem csak luxus dolgokra gondolok, hanem sokszor ezektől a férfiaktól függ pl a nő lakhatása is, amit ők élveznek, hiszen így nem lehet a nőnek tényleges véleménye a kapcsolatról, nem kérheti ki magának, ha a férfi igazságtalanul bánik vele, hiszen kiszolgáltatott helyzetben van.
Nem mondom hogy az ilyen férfiak felszínesek, manipulativok, és képtelenek igaz szerelemre, de attól ez egy érdekes jelenség.
Az jellemző, hogy fiatal, naiv lánykákat keresnek, mert őket aztán úgy lehet maniupulálni, hogy öröm nézni. Úgy játszanak velük, mint macska az egérrel. Ezt egy 30 körüli nővel már nem lehet megtenni, mert az már átlát a szitán.
A lényeg, hogy undorító az egész.
Nem így látom. Egy jól kereső férfi nyilván nincs rászorulva arra, hogy a nője jól keressen, ezért összejön egy szegényebb nővel is, ha tetszik neki és jól kijönnek. A csóró/átlag anyagi helyzetű férfiak szokták megnézni mennyit keres a nő, mert nekik szükségük van a nő fizetésére is, ha pl. családot akarnak.
Egyébként én egy jómódú férfit sem ismerek, akinek gáz lenne a barátnője/felesége. Ahol anyagi különbség van ott a nő szép, értelmes, diplomás, kiváló háziasszony és ha van gyerek akkor jó anya. Egyetlen "bűne", hogy csóró családból származik. De talán ez bocsánatos bűn, szerencsére itt Mo.-n nincs kasztrendszer, ha jól tudom.
Szerintem max azokra a manipulatív alakokra jellemző ez, akik a pénzük által akarják tőlük függővé tenni a nőt, aki így aztán jóval nehezebben fogja otthagyni. Persze, miután már elmart mellőle minden barátot meg családtagot.
Nem hinném, hogy ez MINDEN pénzes pasira jellemző lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!