Nektek is feltűnt már, hogy az állandóan pofázó, hangoskodó emberek kifejezetten odafigyelnek arra, hogy sehol ne legyen csend?
Most jövök haza az IC-vel, mind a három kocsiban volt egy család, akik neveletlen, bunkó gyerekekkel voltak.
Most átszállok a személyvomatra, itt is kétszer ültem át, de végül valahogy úgy alakult, hogy megint mind a három kocsiban volt óbégatás, mert hát a szülők se különbek.
Ugyan ez igaz a cigányokra, elmebetegekre, alkoholistákra és még sorolhatnám a többi semmirekellő embert.
Én külön világot szeretnék a normális embereknek, meg az ilyen proliknak. Mi olyan szépen elélnénk, ők ott dögölnének éhen az állami pénz híján.
Fh, ettől a kérdéstől már izzad a tenyerem, úgy szájbavágnám az ilyen neveletleneket, de jó hogy már soha nem kell tömegközlekedjek, és igazán vegyülnöm az aljanéppel.
Nincs direkt csendrombolási szándékuk, egyszerűen "csak" hangosak, és ezt te is tudod, csak most nagyon felcseszték az agyad az IC-n.
Amúgy ezért szeretem jobban a fülkés kocsikat.
Ha fülkés kocsi van, akkor még le van szaladgálnak, főleg a cigányok.
Nem bírnak 5 percet megülni.
Nem tudom, hogy a büdösség teszi vagy más, de ott is ez az igazság.
Másik nagy slágera hívjunk fel valakit és fenyegessük meg, mert 5 évvel ezelőtt....
"Láttál már te cigányt fülhallgatóval????"
Még nem.
De az még a miskolci vonaton is ritkaság, hogy minden fülkében legyen cigány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!