Mások szerint én miért nem lehetek nagyszerű apa?
Ismerősök, haverok, babás-társak szerint nagyon rosszul teszem, hogy így nevelem a gyerekeimet, ilyen otthont biztosítok nekik:
3 kislánom van. a legfiatalabb 4, a középső 5 a legidősebb 7 éves. Ők az én hercegnőim. Olyan boldog apa vagyok, hogy az leírhatatlan! Van, hogy öltönyben és lakkcipőben játszom a férj szerepét velük a birodalmukban. Tényleg! Imádnak engem! Az Óvónéninek tudjátok mit mondott a középső? Apa a legjobb barátom. Na. hát egy kicsit elpityeredtem amikor ezt elmesélte nekem az óvónéni.
A házunk így néz ki. Van egy normál földszint. csigalépcső vezet föl az emeletre. normál lépcső vezet a mélyszintre, ami olyan mint egy pince, de egy teljes harmadik alsó emelet. Ugyanakkora alapterülettel, mint a földszinten. Ezt kapták meg tőlem játszó birodalomnak. Én nem sörözni megyek és horgászni, ezért azt a pénzt rájuk költöttem. Nekem bejött az élet, van miből költenem. Az egyik szoba kb 38 négyzetméter, az 1 méter mélyen tele van kis műanyag puha színes labdákkal. A másik szoba ugrálóvár, ami felfújható. a falak oldala is felfújható, így nekirohanhatnak, ha bediliznének. A harmadik szoba az igazából nem is szoba, hanem egy palota. Egy mini palota láncos lenyitható, leereszthető kapuval. Aztán van egy nappali szerűség ezeknek a szobáknak az előterében ami egy 90 négyzetméteres focipálya. téglalap alakú. És nagyjából ennyi.
Megjegyzem egy percet nem ülnek a tévé előtt. nem nyomkodják anya telefonját.
És erre mondják, hogy ez borzalmas környezet számukra.
Hát nem hinném. A legjobb szülinapokat tartottuk. Az összes ovis barátjuk majd szét robbant az örömtől.
Ráadásul imádok velük lenni. A szabadidőmben ha nem a magam dolgával foglalkozom nem döglök a tévé előtt. lemegyek játszani velük. Vagy ki a kertbe. ahol épp vannak. Vagy különben ők jönnek oda hozzám. Van, hogy király vagyok, van, hogy férj, van, hogy szakács. stb. Mindhez meg van véve a "jelmez". Öltönyre vigyázni kell, emrt az apáé és használja, de a többi az mind játszós. És ugyanezt teszi a feleségem is.
És szerintem ez nem elkényeztetés. Sokkal kevesebbet költöttem rájuk, mint amennyibe az ájfon és a playstation kerül. meg a megannyi legó és barbie. Az épület adott volt. Én vettem, mielőtt megszülettek volna. A gumilabdák a szobába 130e Ft. a focipályára a szőnyeg és felfestés 30e Ft. Az ugrálóvár egyedi és ajándékba kaptuk egy kínai műanyaggyáros cégtől.
És most komolyan. azok mondják, hogy borzasztó ez akik a játszótéren is a telefont adják oda nekik? Vagy inkább berakják őket a megőrzőbe, minthogy foglalkoznának velük, mert anyuci éppen piálni megy és bulizni? Látom ám a posztokat a facén... :/ azoktól az anyuciktól.
Nem akarok mintaapa lenni, nekem csak a gyerekeim a fontosak. hogy jól érezzék amgukat velem és szeressenek. És ne csak apa legyek, hanem barát is!!!!
Ezt a kérdést bárki komolyan veszi?
Azt mondod, 3 emeletes a ház, amiből a csoda pince a számok alapján minimum 170 m2. Általában az alapterület is hasonló szokott lenni, tehát 5en éltek kb. 500 m2en, de te ügyelsz arra, hogy kevésből hozd ki a focipályát. Gondolom arra is ügyelsz, hogy a csoda birodalom 170 négyzetmétere a föld alatt olcsóból legyen felfűtve télen. Aki ezt az épületet megengedheti magának, nem tartja számon, hogy mennyibe kerülnek a labdácskák.
Aztán, öltönyben meg lakkcipőben játszod a gyerekeidnek a férj szerepet egy pincében? Volt, akit hasonlóért lecsuktak.
Ja és 3 gyerekes apukaként kissé gyenge lehet az idegrendszered, ha sírva fakadsz attól, hogy a gyereked a legjobb barátjának tart. Ilyet 3 gyerek kb. naponta mond a szüleinek, sőt sokkal szebbeket. Mindig sírsz, te kőgazdag szuper apu?
Komolyra véve. Ezek fantázia szülemények, a vak is látja, gyanítom egy fiatal, még nem sok tapasztalattal bíró fiútól, vagy lánytól. Magányos lehetsz, ami baj, bízom benne, hogy lesznek társaid, akikkel boldog lehetsz.
Ez kamu, ilyen stilusban egy ertelmes felnott nem ir. Nem igaz, hogy ez senkinek sem tunik fel.
Ha megsem kamu, akkor legyel "csak" apa. Baratja majd lesz (van) a gyerekeidnek.
26-nál a pont.
Annyi szerintem, hogy van egy család, akinél tényleg jó apa van, és a gyerekek rajonganak érte-ezt próbálta ki karikirozni a kérdező, és belekevert egy játszóházat-otthon gyanánt, mert fuldoklik a dühtől.
Szóval 100 szónak is egy a vége:Fuldoklik.
Jobb napokat neked kérdező.
nagyon jo apa vagy, gratulalok ! ❤️
ha emellett vannak szabalyok is a hazban, tehat nem mindig a “hercegnok” akarata ervenyesul, akkor egyaltalan nem lesznek elkenyeztetve, hanem nagyon is boldog, szeretetteljes gyerekkoruk lesz, es a leendo udvarloknak jo magasra lesz allitva a lec!
sok boldogsagot Nektek !
kőgazdag szuperapu" jót nevettem. Ezt mégis miből gondolod?
fűteni teljesen ingyen van, hiszen az állam fizet még a napelemek által visszatermelt áramért. :D
Tehát nem játszhatok a gyerekeimmel. Értem. Jó tanács köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!