Készültök már a karácsonyra? Ajándékok, díszítés, sütés, stb?
Figyelt kérdés
Tudom még kicsit korai, de időben akarok lenni.2020. júl. 4. 22:57
11/17 anonim válasza:
Én már készülök, idén a hóembert csinálom meg először.
12/17 anonim válasza:
Nekem már megvolt az idei. Tapasztalt időutazó vagyok. Üdvözlettel: tokalengető pénztáros lőrinc
13/17 anonim válasza:
Ráérek majd az őszi karanténban készülődni.
15/17 anonim válasza:
Nem, de még van liszt, élesztő gondolom sokaknál...
16/17 anonim válasza:
El vagy teljesen maradva! Én már a 2027-es karácsonyra vásároltam tegnap.
17/17 anonim válasza:
Most még nagyon korán van szerintem. Szinte most ért véget a 2019-es karácsony. Majd októbertől elkezdek lassacskán készülődni.
Először az ajándékokon gondolkodok, megrendelem azokat az interneten, vagy elmegyek értük a boltba, hogy később ne kelljen azokkal vesződni, majd november végétől "élesbe" vált az ünnepi készülődés (lakás díszítése, dekorálása; képes- és üdvözlőlapok elküldése; ünnepi menü és a receptek kiválasztása, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!