Mit lehet az ilyen kedves drága idős szomszéddal csinálni?
Marika unatkozhaz nagyon. De azert ne fajuljon el tettlegessig a dolog.
Kopogj at Marikahoz es kerdezd meg miert jelentett fel, probalj vele beszelgetni es jopofizni, hogy ne te legyel a fotema.
Sajnos nem sokat.
Nekünk hasonló alsó szomszéd jutott (csak ő férfi és alkesz). Mindenért feljelent, naponta hívja a gondnokot vagy a közös képviselőt. Az elején még rendesen kijött mindenki, aztán a rendőrség nem jön ki a 4. alkalom után (pl. a durva csendháborító partink a porszívózásunk volt 13 órakor), a zsaruk jelezték, hogy ő fogja megütni a bokáját, ha még egyszer kihívja őket, mert reccsent egyet a parketta (azután is, hogy járólapra lett cserélve).
A gondnok és a közös képviselő nagyrészt már nem veszi fel neki a telefont és már csak röhögnek az abszurditáson (palacsintát sütöttem és a szomszéd megérezte, így felhívta őket, mert őt zavarta a szag).
Előbb-utóbb az összes érintett megunja és már csak magában fog pufogni. Nálunk az egész épület ismeri az alkeszt, így senki se lepődik meg, hogy az általa lefestett démonok helyett full normális emberek vagyunk.
Megfenyegetheted rágalmazásért, de csak olaj lesz a tűzre.
Nagyon egyszerűnek mondható tanácsot adok amit nem annyira könnyű megcsinálni mert ehez lelkierőre van szükség,a tanácsom pedig NE VEGYÉL RÓLA TUDOMÁST, NE FOGLALKOZZ VELE, NÉZD LEVEGŐNEK,NE SZÓLJ HOZZÁ,NEM LÉTEZIK ÉS KÉSZ.
Van egy szomszédunk akivel jóban voltunk a szüleim is elég sokáig kb 25 évig vagy több,segítettünk egymást stb..
Szóval ahogy öregszik egyre butább legalább is ő,ordít a 30 éves lányával és a feleségével le b.sza őket kb mindenért,gondolom ezért sem látogassa annyira a lánya,egyszer drága apukám ott volt náluk és nagyon szépen csak annyit mondott a szomszéd úrnak hogy most a feleségének van igaza, másnap sütögettünk és nálunk az a szokás hogy viszünk a szomszedoknak is belőle na édesanyám vitt nekik és a drága szomszéd úr olyanokat mondott édesapámról hogy az nagyon fájó de komolyan legszivesebben átt mentem volna és ugyan ezt megtettem volna vele még a lány is halott amit edesapamról mondott pedig ő aztán tényleg egy nagy jó és kedves ember de a drága szomszéd úr a legutolsó és legrosszabb embernek monda őt, egy olyan emberhez hasonlította aki tényleg egy sz.ar alak de édesapám nem ilyen,azt mondta még a drága szomszéd úr velünk nincs baja de édesapammal igen,szerintem meg fáj neki az igazság,butul is.
Zárasként én azokat a dolgokat csinálom amiket kiemeltem,olyan dolgokat mondott róla amit nem lehet egyszerűen megbocsaltani neki,sokkal jobb lett az élet miót nem ismerjük egymást és nem léteznek, kivéve a lányát ismerjük csak mert a drága felesége is átalt hozzá igaz hogy mindig le b.assza őt minden egyes dologért és ordít vele de hát kit érdekel, aki buta az maradjon is az.
Egy idő után ha nem foglalkozol Máriával el fog hallgatni és majd kipecéz magának mást, hozzá akart szólni a szomszéd úr és asszony de nem veszek róluk tudomást se én se a családom.
5 vagyok.
Hagy jelentsen egy idő után ahogy a 3 válaszoló írja a rendőrök sem fogják komolyan venni,nem kell itt nyalizni senkinek mert semmi értelme,nem kell vele foglalkozni ha 10x feljelent is azt a hatóságok ki vizsgálják aztán rá jönnek a kedves Marika az aki unatkozik majd megbüntetik a hatóság félrevezetéséért plusz több ügy után egy ügyvéd aztán fizessen a kedves Marika kártérítést mert alaptalanul jelentget fel,ezt is meg lehet csinálni de vitatkozni és nyalni neki nem érdemes, nem kell tudomást venni róla, sok feljelentés után mondjuk legyen 10 db aztán ügyvéd és be perelni,szórakozzon mással a kedves Marika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!