Hova tunhetett a horcsogom?
Volt egy horcsogom. Sajnos csak mult idoben, mert mar 3 napja nem talalom es valoszinuleg mar vagy nem el, vagy nincs a lakasban. Azert megis csak szeretnem tudni, hogy vajon hova tunhetett, mert 8 honapig elt velem es nagyon hianyzik.
Azt tudni kell, h hiaba volt kb 1mx50cm-es helye, mindig kiengedtem a lakasban koborolni. Kicsi a lakasom es nincsenek nagy zegzugak, legalabbis a szomszedba nem tud sehol atmaszni. Kb 3 napja este is ugyan igy kiengedtem es nem tettem vissza a helyere (sose szoktam), mert nem volt idom kergetozni vele. Altalaban mindig egyik este kiengedtem, kitettem neki kajat es a kereket es masik este amikor kerekezni kezdett akkor szepen vissza tettem a ketrecebe.
Na most 3 napja nem evett a kajajabol es nem is kerekezett, szoval valoszinuleg nincs a lakasban, v nem el. Felkutattam a fel lakast es minden helyet ahol altalabaj bujkalni szokott, de semmi. Se a holttest, se az elo...
Annyi tippem van csak, h nyitva volt az ablak nappal es kimaszhatott, vagy pedig belemaszott a kukazsakba es levittem a szemettel egyutt. De eddig egyik se fordult vele elo, pedig honapokig elt velem. Mi tortenhetett?:( az ablakon szerintem csak azert nem mehetett ki, mert a parkany miatt sehogy sem tud oda felmaszni. A parkany kintebb all a faltol, igy ha meg a radiatorra fel is ment (oda fel tudott), az ablakig nem tud menni. A kukazsakos meg azert nem tunik nekem esszerunek, mert bar hallottam, h kotozik ott, de csak kiragta volna annyira, h szetszakad mikor viszem le, v kiesik valami belole. :(
Nagyon szeretnem tudni, h vajon mi lett vele. Ha a hazban maradt es nem el mar akkor nyugodt lennek, mert legalabb tudok rola. Szerintetek?
Nem vicc, komolyan nem vicc, de süss palacsintát neki.
Anyuval kipróbáltuk egyszer, mert egy filmben látta. Kajak kijön a palacsinta illatra a hörcsög O.o
Azt próbáld még meg, én se hittem el.
Ha a házban van, lehetséhes oda megy a palacsinta illatra, szeretik úgy tűnik.
Esetleg az udvarra is tegyél ki, kicsike állat és "bezártsághoz" szokott, nem hiszem, hogy messze ment volna.
Egy próbát megér, szorítok neked és írj, ha megvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!