Minek tunhetett fel az exem egy pillanatra az almomban, epp hogy osszetalalkotunk, v nem is no volt?
A lenyeg, hogy mar eleg reg ota le van tisztazva minden es igen voltak bonyodalmak, de mar nem beszelunk,de joban maradtunk. Persze meg volt hogy almondtam vele, de az kozvetpen szakitas utan, de mar regota nem
Igazabol nem azert irtam ki, hogy aztmondjatok, hogy ha kiirtam most ezt, akkor biztos erdekel meg, hanem kivancsi lennek ha van ra magyarazat.
Es nem, nem hianyzik, hanem a parkapcsolat, maga az akkori elet.
Es igen, van, hogy beszelnek vele, de mondjuk mas exel is, van olyan exem akivel nem.is beszeltem es nem is tudunk egymastol semmit 5eve nem maradtunk joba es megis most elbeszelnek vele, mert jofej, stb.
Te idióta, először talán tanulj meg irni, azután kérdezges!
Álmainkban 80%ban az jön elő amit akarunk vagy amitől félünk. Ha barátok tudtok maradni egy ex-szel, akkor vagy soha nem szeretted, vagy még mindig szereted. Gondolkodj ezen!
Nem ertem miert kell leorditani valaki fejet, ha nem ir jol, igen mikor telorol vagyok felreirok dolgokat (ami nagy hiba, igaz), de akkor is, es hogy az exszel-t nem irtam helyesen, hat vannak ilyenek (mostmar megtanulom).
Am nem erre akartam kiterni, hanem arra, hogy nem baratok maradtunk, hanem csak nem maradtunk rosszba, mint egy tavoli ismeros. Nalam a baratok maradunk mast jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!