Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen kivagyok?

Teljesen kivagyok?

Figyelt kérdés

Sz@r az éltem teljesen kivagyok , az elmúlt 5 évben semmi jó nem történt velem azon kívül hogy meglett a jogsim meg az érettségim , de sajnos lett egy krónikus betegségem amivel egész életem végéig vele kell élnem plusz sajnos elvesztettem az egyik fontos családtagom ,utána mindkét kutyusom, apám is miután kiskoromban elvált anyámtól azóta eggyátálán nem foglalkozik velem régen amikor még általánosba jártam 1 évben 1 szer 2 szer találkoztunk meg amikor 1 hétre a korházba kerültem a betegségem miatt akkor bejárt de azóta teljesen elfelejtett és amikor mentem vezetni oktatóhoz akkor is láttam hogy van akit az apja kisér meg foglalkozik vele meg a közösségi oldalakon is látom hogy van apa aki úgy szereti a fiát és nekem ilyenkor amikor ezt látom nagyon rossz érzés , értem én hogy sok dolga van de már 3 éve nem is találkoztunk :-( de nem vagyok rá mérges csak nagyon rosszul esik ,és

Teljesen magányosnak érzem magam , 22 éves vagyok és nincs semmim se barátaim sem párkapcsolatom se kocsim se lakásom és sajnos nem látom a ki utatt hogy késöbb jobb lenne teljesen kilátástalan vagyok a jövőmmel kapcsolatban , nem értek semmihez, nincs jövőképem , életcéljaim vannak sokmindent elszeretnék érni de nem tudom mi lehetne az amivel elérhetném , és nem merek semmibe belefogni mert félek hogy úgyis belebukok , senki sincs aki mellettem álna és támogatna mentálisan , pedig már nagyon szeretnék változtattni de nem tudom hogy hogyan kezdjem , és már lassan fél éve alig alszom mert állandóan kavarognak a gondolataim meg állandóan ideges vagyok amit viszont magamban tartok és a körülöttem lévők nem látják pedig minden nap nagyon nagy erő kell nekem ehhez ha pedig egyedül vagyok sírok és teljesen összevagyok törve ,és a közeli hozzátartozóim nem is sejtik hogy nekem ilyen problémáim vannak épp ezért nem is tudok róla kivel beszélni ,egyre többször úgy érzem hogy én ezt már nem bírom tovább .veletek volt már hasonló mit csináltatok ?

2020. júl. 2. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó gondolatok egy 18 éves fiútól, még engem is jobb kedvre derített 😊
2020. júl. 2. 18:21
 12/13 A kérdező kommentje:
9 es köszönöm szépen a segítő , tippeket , egyébként igen szoktam edzeni minden nap, és általában edzés után mindíg jó szokott lenni a kedvem , :-)
2020. júl. 2. 21:52
 13/13 anonim válasza:
Ez jó hír. Előtted van az élet és ugyan fogalmad sincs, de bármire képes vagy. Csak hozzáállás kérdése. :)
2020. júl. 3. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!