Miért érzékeltetik az anyukák a gyermektelenekkel, hogy nekik mennyivel sz*rabb életük van gyerek nélkül?
Tudom, a jelenlévők kivételek és soha nem tennének ilyet, de a valóságban nekem nem ez jön át.
Az én rokonaim és barátnőim tök fellengzősek lettek, mióta kisbabájuk született, sokszor tök lekezelően beszélnek olyanokról, akikről tudják, hogy egyáltalán nem is akarnak gyereket, mintha ezek az emberek kevesebbet érnének.
De velem szemben is ilyenek kicsit, mert tudják, hogy akarunk és mindig meg kell hallgatni, mire várunk még (először az anyagiakra vártunk, aztán most még nem sikerült), húú, mert a gyerek az a minden, majd ha lesz, megtudom, mennyivel jobb minden, akinek nincs, az igazán nem is élvezhet semmit, ésatöbbi...
Mintha nekem sz*rul kellene éreznem magam, mintha én is kevesebb lennék, mert még nincs gyerekem. Sokszor pici, odaszúrt mondatokból érzem ezt a lesajnálást.
Én is tapasztaltam ezt. Nyilván azért mert ezek a nők már a másik oldalon vannak, ők már a teljes nővé válást élhettek át. Ezt te honnan is tudhatnád? Gondolják ők...
Nekem is lett gyerekem azóta. De nem csinálok úgy mintha egy gyermektelen nővel szemben én pusztán azért mert gyerekem lett (és nevelem), több lennék. Nem is értem...
Maguknak akarnak bizonyítani, nem neked.
Egyetértek a 8. válaszolóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!