Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan idegesítő az,...

Miért olyan idegesítő az, amikor az alvászavaraimról írok messengeren az ismerőseimnek?

Figyelt kérdés
Sokszor órákba telik elaludnom, olyankor rápánikolok az alvásra, aztán egy idő után felmegyek messengerre, és elkezdek panaszkodni azoknak az ismerőseimnek akikkel amúgy is gyakran írogatok, hogy nem tudok aludni, mi lesz ha egész éjjel nem fogok tudni, nála is túl meleg van-e a szobában és nem zavar-e be az alvásba neki meg ilyenek. És hát láthatóan zavarja őket ez az egész téma. Mi olyan idegesítő ebben, valaki el tudná magyarázni? Mi lehet a baj vele ha ezt csinálom?
2020. jún. 30. 06:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Akkor én vagyok az egyetlen, akit nem zavar az állandó panaszkodás. Én is gyakran panaszkodok, így szívesen meghallgatom a barátaim problémáit is. Ha éjjel ír, és én épp nem alszom még/már, akkor simán válaszolok is.
2020. jún. 30. 07:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb olyan, mint mikor egy pár együtt alszik és az egyik nem tud aludni és böködi a szundító párját, hogy "te tudsz aludni?" ez baromi irritáló, még személyesen is nem, hogy üzenetben.
2020. jún. 30. 08:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Peldaul ugyan online, de nem neked akart ugyeletet tartani a Messengeren.
2020. jún. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!