Csak én találom idegesítőnek a menstruációval kapcsolatos reklámokat?
Utálom azokat a reklámokat, amik úgy tekintenek a menstruációra, mintha hű de jó dolog lenne, és a legnagyobb dicsőség, ami a nőkkel történhet, holott nem így van.
Miért kell így reklámozni a tamponokat meg a betéteket? Ezzel sok kislányt nyomorítanak meg lelkileg, mert mar kicsi koruktól az a szenny ömlik az arcukba, hogy a menstruáló nő hiperboldog, energiadús és szuper jól érzi magát a bőrében, holott az esetek többségében nem így van.
Akiket ezek a reklámok megnyomorítanak, azokkal már eleve valami nem stimmel. 20 éve menstruálok, de sem gyerekként, sem most nem zavarnak ezek a reklámok. Pont, hogy azt reklámozzák, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga és nem kell begubózni azokon a napokon. Nem értem ettől miért lenne lelki nyomorék valaki.
Én azt mondom, inkább azokkal a nőkkel nem stimmel valami, akik nem tudnak normálisan együtt élni a havi bajjal.
Hiszti, hiszti, hiszti.
Olyan személyként, aki volt már életében kislány, úgy gondolom hogy a hozzád hasonlóak ezerszer (ha csak nem milliószor) nagyobb kárt okoznak ilyen téren, mint pár nyamvadék reklám.
Ha nem nyígsz a WC papír, vagy a prosztata megmagyobbodas pirula reklámok miatt, akkor fogd vissza magad akkor is, ha a menstruációról van szó.
Na itt vagyok én, akit igenis tönkretettek a reklámok. Folyamatosan azt látni, hogy ilyen jó dolog menstruálni, olyan jó dolog menstruálni, aztán nem. Sokáig magamban kerestem a hibát, hogy biztos én vagyok defektes, mert nem vagyok oda a menstruációmért, és egyenesen rühellem. 14 évesen ráadásul petefészekcisztám is lett, meg hormon problémáim is voltak, ami miatt megutáltam magam mégjobban, mint nőt. Fogamzásgátlót szedtem, és nem hagytam abba, megállás nélkül szedtem. Azóta 3 év telt el, már abbahagytam a fogamzásgátló szedését, de 3 éve nem jött meg.
Tényleg pozitívan hat ez a nézőkre? Főleg a tinikre?
Én még sose értelmeztem úgy egy reklámot se, hogy de jó menstruálni. Inkább, hogy ha ezt vagy azt használod, akkor kevésbé lesz kellemetlen.
8: Nekem is vannak problémáim, endometriózis, myóma, ciszta. De semmi közük a reklámokhoz. Ettől az én problémáim se nem javulnak, se nem rosszabbodnak.
Egyébként a lábgomba és körömgomba vagy a székrekedés reklámok mennyivel jobbak? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!