Mennyire nehéz a munkaügyi központos ,,személy-és vagyonőr" képzés?
Tudom, hogy vannak itt emberek, akiknek a ,,vagyönör" szakma a fétise, de engem is érdekelne ez a képzés. Viszonylag gyakran indul a városban. Mi szükséges ahhoz, hogy elkezdhessem? Jövőre befejezem az iskolát, és nem tudom mit kezdjek magammal, esetleg jó lenne egy képzés, amihez fizetést is kapok, és elméletileg ott jár az is. Nagyon nehéz? Ha elvégeztem kötelező benne dolgoznom? Elsősorban a tanfolyam alatti pénz miatt mennék, nem pedig azért, hogy ebben dolgozzak, de még megtörténhet akár az is. Sajnos munka nem nagyon van a megyében, ezért gondolkodom ilyeneken.
Nem tartom magamat butának, de picit félek, hogy nagyon nehéz ez a képzés. Egyébként konkrétabban miből áll az oktatás? Mi a feltétele annak, hogy elkezdhessem? Gondolom erkölcsi bizonyítvány kell, de azon kívül is érdekelne, hogy mire van még szükség hozzá. Érettségim van, szakmunkás bizonyítványom pedig jövőre lesz, mert gondolom ezek közül is feltétel valamelyik. Jogosítvány szükséges hozzá?
Csak értelmes válaszokat kérnék! Obi és társai nem érdekelnek!
Az is több, mint a semmi. Egy évvel ezelőtt még havi 30-40 ezer forintért gürcöltem az otthonomtól messze. Itt legalább helyben lennék, és "csak" tanulni kéne. Aztán abból a pénzből már kifizetném a fennmaradó összeget a jogosítványba, és azzal már csak kapnék valahol rendes munkát...
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!