Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nyílnak meg nekem...

Miért nyílnak meg nekem ennyire könnyen az emberek?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember akivel elkezdek személyesen beszélgetni szinte azonnal megnyílik nekem. Sokan 1-2 alkalom után olyan mélységekben kezdenek el velem beszélgetni és olyan dolgokat mondanak el mintha évek óta mély barátságban lennénk. Igazából egyáltalán nem zavar az viszont annál inkább, hogy nem értem ez miért van. Nem tartom magam egy nagyon különleges személyiségnek sőt valamikor úgy érzem nem is vagyok elég nyitott a többi ember felé.

2020. jún. 29. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. Egyszerűen megtalálnak az ilyen emberek. Általánosban, aztán a három szakközepemben, mindenhol megtaláltak azok, akik szinte egyből kiöntötték nekem a lelküket. Anyám is ilyen, neki is mindig ilyen "gondjai" voltak.
2020. jún. 29. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Két dolog lehet:

1./ vagy kisugárzó személyiség vagy, és vonzod őket, akaratlanul, és érzik rajtad a tisztaságot lelki értelemben vagy

2./ Ezo-s techikát használsz: varázslás, az okoz ilyet, akaratgyengeséget.

Hogy a kettő közül te melyiket képviseled az élőben (nem itt a net-en) pillanatok alatt ki lehet deríteni:

Egyrészt hogy mivel foglalkozol, mik a hobbijaid, úgy mond szereted a jóslást stb. vagy abszolút megveted az ezo-s dolgokat.

2020. jún. 29. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

2+ Mind a két típus szellemiséget képvisel-még ha az illetők nem is tudják ezt magukról.

Szavak nélkül viszont a gyerekek tudják az ilyen személyeket leleplezni a leggyorsabban, azonnal. Különösen a 0-5 éves gyerekek.

2020. jún. 29. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
*Különösen a 0-5 éves gyerekek. Nem saját vérű gyerek, hanem idegen gyermek.
2020. jún. 29. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

* Mind a két típus szellemiséget képvisel-és az adott szellemiség használja az adott embereket.

Ha viszont ez a két tipus egyszerre jelenik meg, az szinte tapintható erőt képvisel az adott szobán/utcán bárhol. Fojtogató a tiszta szellemiségűnek, és nyomásként próbál ránehezedni a másik személy szellemi értelemben. Ezért hamar ki lehet ezt szúrni. Jellemzően az ezos menekül, nem bírja elviselni.

2020. jún. 29. 13:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt 2-5 nem gondolom, hogy "varázslás" vagy mágia van a háttérben mivel ezek létezésében én személy szerint nem hiszek de köszönöm a válaszod.
2020. jún. 29. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
6 Van amit nem tud egy halandó ember titkolni az előtt aki már szellemi emberré vált. Sem net-en, sem sehol a földkerekségen.
2020. jún. 29. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Olyan a személyiséged, a mentalitásod.
2020. jún. 29. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, először én sem értettem. Szerintem azért van, mert végre valakinél érzik, hogy tényleg figyel rájuk és nem csak felszínesen beszélget. És sokat, jól kérdezek, amit kevés ember csinál.
2020. júl. 3. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!