Más nő is van ezzel így, hogy ilyen balf..?
6. éve már hogy menstruálok, de még sosem volt olyan, hogy valamim nem lett volna véres. Vagy a bugyi, vagy a nadrág, vagy a combom. Ez egyrészt ciki, másrészt gáz. Minden nő együtt tud ezzel élni, de én nem. Ha betétet használok, az a baj, ha tampont használok, akkor meg az. A tampont ráadásul nekem nehéz cserélni, mert nem jó a technikám, fáj, és nehéz kihúzni. 45 perc 1 óra suliba. Ha 1x45 perc után megyeo tampont cserélni, akkor fáj, mert még nem telt meg rendesen, ha 2x45+10 perc(+10 az a szünet) után megyek cserélni, akkor meg átázok. Nagyobb tampont nem tudok használni, mert még a kicsivel se tudok nagyon mit kezdeni.
A betét meg sokszor elcsúszik és nem tudom miért, de nekem jobb oldalra folyik leginkább. Hiába bal oldalon alig van vér, ha a jobb oldalról már lefolyik a betétről. Miert vagyok ilyen kis izé?
Olyan bénának erzem magam. Másoknak meg se kottyan, én meg itt bambáskodok és a gyakorira írok ki kérdést. Emellett a wc ülőkét is szétvérzem, hiába törlöm meg magam.
De én is szarnyas betétet használok, és úgy folyik mellé, marmint ráfolyik a szárnyra, de csak jobb oldalt. Nem hiszem, hogy későn cserélnék, mert mondom: 45 percenként cserélek, de csak jobb oldalra folyik leginkább, nem tudom miért. Pedig nem is ülök keresztbetett lábakkal meg semmi.
#5 a két bugyit én is próbáltam, felvettem egymásra őket, de nem ert semmit és a másik bugyi is veres lett.
Jön a nyári szünet, tanuld meg rendesen felhelyezni a mini tampont (az első alkalmakkor mindenkinek fáj, de utána nem kéne. Olvass utána technikáknak! Amúgy a levegő kifújás közben a legjobb feltenni és kivenni, hiszen akkor a leglazább a hüvely.) Majd ha hozzászoksz, akkor válthatsz nagyobb méretre vagy kipróbálhatod az intim kelyhet. Ne görcsölj rá, menni fog ez!
Ha a betétnél maradsz, akkor meg tölts több időt vele, mármint ha kapkodsz, akkor biztosan arrébb fog csúszni.
Valahogy még sincs akkor jól rögzítve" az a betét, erre nem lehet mást mondani. Lehet, hogy túl nagyok a bugyijaid, és elállnak. Mert egyébként ilyen kifolyás nem történhetne. Ezen kell dolgoznod.
Még egyszer leírom: szorosabb bugyiba éjszakai szárnyadbetét, amit a fenekedbe kicsit igazíts bele (egy helyben tartja), és vegyél rá egy szintén szorosabb francia bugyit. Nem az átázás miatt, hanem a tartás miatt.
Így, ráadásul úgy, hogy nem tesizel, hanem ülsz, KIZÁRT, hogy kifolyjon. Ha mégis, akkor ott valami gond van a betét elhelyezésével.
Ha a tampon használata fájdalommal jár, akkor szerintem is valamit rosszul csinálsz sajnos. Elég mélyen "feldugod"?
Amúgy a betéteknél mindig van jelzés, ilyen "cseppszám", és próbálj minél "erősebb" betétet venni, vagy akár használj éjszakait.
A kettő bugyinak szerintem sincs semmi értelme, inkább tégy el váltó bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!