Ugye nem csak én gondolom, hogy nagyon gáz az, hogy "fekete színészt nem szólaltathat meg fehér ember"?
Ez azért nagyon durva. Túl messzire mennek a feketék. Letérdeltetnek embereket, hogy megcsókoltassák a cipőjüket? Mit képzelnek?
És fehér ember nem lehet szinronhangja egy fekete színésznek?
KEzdődött valamivel, amibe belehalt egy ember. Feszültséget gyűjtenek egy helyre USA, az olyanoknak is lesz hangja akik azelőtt el voltak nyomva valahogy, kiélhetik a hatalmukat másokon (lásd: cipőcsókoltatás), ami tömeges feszültséget fog szülni fokozva a problémát. Ez vagy elül, vagy lesz belőle faji konfliktus halálos áldozatokkal.
Nem vagyok rasszista, de ez már a végtelen sötét gondolkodás legalja kezd lenni ami ott megy most. Nem vagyok semmi reptiliánhívő, de nekem büdös, hogy a járvány után rögtön ""semmiségen"" ekkora balhé lesz. Ha fehérrel csinálják meg azt amit George Floyd (így hívták, ugye?)kapott, mi lett volna? Valami nagyon nem tetszik nekem ebben az egészben.
Ja jó. szóval nem csak én érzek így. Ez több a soknál! a békés tüntetés nem arról szól, hogy házakat gyújtunk fel, üzleteket fosztunk ki.
Én sem vagyok rasszista. ugyanúgy elfogadom a sárgát a feketét, BÁRKIT!
SŐT! Londonban ppont a Fekete emberek voltak a leg segítőkészebbek! De ez tényleg elszomorító.
5#
A majmok szintjén te vagy haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!