Mi volt az eddigi legdurvább élményed hasmenéssel, ételmérgezéssel, gyomorkorgással kapcsolatban?
Étteremben ettem valami rákos tésztás cuccot, ami ízre nem volt rossz, de egy idő után kiderült, hogy nem lehetett 100%-osan friss, mert rámjött a hányás. Párszor hánytam még az étteremben... akkor egy ideig úgy tűnt, megkönnyebbült a gyomrom, így gondoltam, hazamegyek - nagy társasággal voltunk, munka után, nem együtt fizettünk, mindenki sállingózott elfele, szóval odamentem a pincérhez kiegyenlíteni a részem. Na pont akkor még rámjött egy roham, nem tudtam 100%-ig visszatartani, kicsi hányás kijött a számból a pincér előtt... mondom, remek.
Elindultam haza tömegközlekedéssel. Na, amíg haza nem értem, addig kb. 2-3-4 percenként rámjött a hányás... hánytam, ahova tudtam, járdán eldobott nejlonzacskóba, szemetesbe stb. Metróról 2 állomásonként le kellett ugranom hányni... lépcsőházban is majdnem kijött belőlem egy adag... otthon is még vagy 3 óráig, bár akkor már nagyobb szünetekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!