Mi volt az eddigi legdurvább élményed hasmenéssel, ételmérgezéssel, gyomorkorgással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok ilyen volt a környezetemben és tudni szeretném, hogy másnak is voltak-e hasonlóak.2020. jún. 28. 08:49
1/12 anonim válasza:
12 oraztam a munkahelyen heti 5 nap folyamatosan. A joghurt amit ittam abban lehetett vmi rossz.
Hasmenes hanyas egyszerre.rohangaltam a wc re es nem engedtek el szabira. Nem mentem orvoshoz kb 6 honapig igy.
Csak mikor felmondtam.
Es akkor derült ki hogy visszamaradt epegyulladasom (talàn a kezeletlenség miatt)amire irt a körzeti antibiotikumot es végre meggyogyulhattam teljesen.
3/12 anonim válasza:
Lejárat előtt 1 nappal megivott, teljesen normális ízű-szagú tejtől (mást nem ettem akkor vacsira) brutál mérgezés - na azóta nem veszek lejárat közeli tejterméket és senkinek sem ajánlom!
4/12 anonim válasza:
Egyszer raktak valami hashajtót a kajámba, attól nagyon erős hasmenésem volt, sajnos bizonyítani nem tudom.
Tavaly ettem egy Indiai pimpó nevű növényből, ettől is komoly hasmenést kaptam, később tudtam csak meg, hogy mérgező.
5/12 anonim válasza:
Hogyne, szalmonella mérgezés, amit mai napig kimutat az ultrahang, illetve egy brutál gombamérgezés, vagy 43 fokos lázzal.
6/12 anonim válasza:
Valamilyen gyomorvírust kaptam el néhány éve, magas lázam volt, mellette hasmenés / hányás felváltva húsz percenként egész nap, estére nulla erőm volt, és már csak kísérettel tudtam kimenni a wc-re, ahol egyszerre ment a hasam és hánytam és elájultam, jött a mentő, kórházban kezeltek négy napig.
7/12 anonim válasza:
Irásbeli érettségi előtt egy nappal meghivott minket az osztályfőnök. Mindent ő maga csinált a kajához, még a majonézt is. Nem kellett volna. Ugyanis aki abból evett, annak rémálom lett a másnapi magyar érettségi. Gyakorlatilag mindenkit megmérgezett, aki evett belőle.
8/12 anonim válasza:
Tesco üzletsoron lévő kínai an ettem... Nem kellett volna. 🤢
9/12 anonim válasza:
Hasmenésem nem volt, de karantén előtt egyszer úgy felfújódott a pocakom, hogy úgy éreztem kidurran a köldökömnél :/
10/12 anonim válasza:
Nagyon sok saját történetet tudnék mesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!