Az utcánkban szokott görkorcsolyázni egy 30 körüli, kopaszodó, kissé pocakos férfi...?
Ez vmi amerikai trend.
Ott kimondottan vannak öregeknek nem csak setabotos sétàk/túrák szervezve hanem szabalyosan görkoriznak az öregek is feher hajjal es a roller alap eszköz a fiataloknal a gyaloglas helyett.
Hozzank is szivàrognak ezek es hasonlo hullàmok.
Ennyi erővel tiszta gázak a válogatott férfi hokisok, gyorskorcsolyázók is. A műkorit meg ne is említsük, fujj, biztos homár mind.
(Irónia!)
Egyébként a rendszeres görkorizás fogyaszt is, szép izmos lábakat csinál. Lesz mire irigykedni a megkeseredett inceleknek :)
Amúgy ha kisgyerekei vannak, az is lehet, hogy miattuk gyakorol, hogy majd aktívan, egészségesen tudjon velük időt tölteni annak idején.
Nem Ladát... nekem BMW-m van, ok nem a legújabb de így se rossz. Ezt értékelik a csajok ;)
De egy ilyen görkorcsolyás bohócot a nők is csak kinevetnek.
Tényleg, hol laksz?
Pesti vagyok, a Béke tér környékén volt pár éve egy 60+os bácsi, sokszor láttam görkorizni, nagyon sportos volt és látszott, hogy élvezi. Mégis mi ezzel a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!