Mit tegyek, ha lealázott az évfolyamtársaim előtt a buszsofőr?
Az volt, hogy nem csak 2000-esem volt, és a buszsofőr nem tudott nekem visszaadni. Erre lealázott a sárga földig, hogy takarodjak le a buszról, meg hogy lehet, hogy ő mindig ilyen hülye utasokkal van körülvéve, és hívjam fel apucit meg anyucit, hogy jöjjenek értem.
Ott voltak az évfolyamtársaim, és hallották. Az osztálytársaim látták, hogy felváltott nekem egy ember pénzt, ami megint nagyon gáz volt.
Nem a te hibád. Mind látták mi történt :(
Szerintem meg az, hogy felváltották neked a pénzt kevésbé gáz, mintha otthagytak volna. Normális évfolyamtárs ezen nem fog szórakozni.
Mondjuk a sofôrhöz is lenne pár szavam, hiába megértem, hogy nehéz lenne visszaadni, fôleg buszon, de a stílusnak is van egy határa.
Oh, nagyon sajnálom. Azért te érzed magad kellemetlenül, mert neked a helyén van a szíved. A sofőrnek kellett volna a sárga földig süllyedni a modorával együtt. Próbáld elfelejteni és legközelebb készülj apróval! :)
Pro tipp: Nyugodtan lehet szólni ilyen esetben, hogy “Elnézést, de milyen stílusban kommunikál velem”. Az ilyenre rá kell pirítani!
Nem hinném hogy ok nélkül ilyen stílusban adta elő magát a sofőr, gondolom volt egy jópofa előzmény is részedről...
Haverokkal röhögve, paraszt stílusban, köszönés nélkül gondolom odabsztad a sofőrnek a pénzt, csak ez kimarad mindig a hasonló sztorikból...
"az úgy kezdődött, hogy visszaütött..."
Ha indokolatlanul volt bunkó, az neki gáz, nem neked. Semmit nem tudsz nagyon csinálni, felejtsd el, hidd el, az évfolyamtársaid sem ezen fognak szórakozni.
Legközelebb készülj fel jobban, ki is van írva a buszokban, hogy a pontos összeget készítse elő, aki jegyet akar venni, mert vissza adni nem tud a sofőr.
A sofőr pénzváltásra nem kötelezhető. Pont. Te meg gondolom ott hisztiztél, mint egy hülyegyerek.
Az más kérdés, hogy ez a XXI. század, manapság már egy nagyobb rendezvényen az erdő közepén is lehet akár kártyával fizetni, de a drága volán, még mindig pénzezik a buszon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!