Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha lealázott az...

Mit tegyek, ha lealázott az évfolyamtársaim előtt a buszsofőr?

Figyelt kérdés

Az volt, hogy nem csak 2000-esem volt, és a buszsofőr nem tudott nekem visszaadni. Erre lealázott a sárga földig, hogy takarodjak le a buszról, meg hogy lehet, hogy ő mindig ilyen hülye utasokkal van körülvéve, és hívjam fel apucit meg anyucit, hogy jöjjenek értem.

Ott voltak az évfolyamtársaim, és hallották. Az osztálytársaim látták, hogy felváltott nekem egy ember pénzt, ami megint nagyon gáz volt.

2020. jún. 23. 10:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem a te hibád. Mind látták mi történt :(

Szerintem meg az, hogy felváltották neked a pénzt kevésbé gáz, mintha otthagytak volna. Normális évfolyamtárs ezen nem fog szórakozni.

Mondjuk a sofôrhöz is lenne pár szavam, hiába megértem, hogy nehéz lenne visszaadni, fôleg buszon, de a stílusnak is van egy határa.

2020. jún. 23. 10:56
 2/18 anonim ***** válasza:
69%

Oh, nagyon sajnálom. Azért te érzed magad kellemetlenül, mert neked a helyén van a szíved. A sofőrnek kellett volna a sárga földig süllyedni a modorával együtt. Próbáld elfelejteni és legközelebb készülj apróval! :)

Pro tipp: Nyugodtan lehet szólni ilyen esetben, hogy “Elnézést, de milyen stílusban kommunikál velem”. Az ilyenre rá kell pirítani!

2020. jún. 23. 10:59
 3/18 anonim ***** válasza:
44%

Nem hinném hogy ok nélkül ilyen stílusban adta elő magát a sofőr, gondolom volt egy jópofa előzmény is részedről...

Haverokkal röhögve, paraszt stílusban, köszönés nélkül gondolom odabsztad a sofőrnek a pénzt, csak ez kimarad mindig a hasonló sztorikból...

"az úgy kezdődött, hogy visszaütött..."

2020. jún. 23. 11:01
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha indokolatlanul volt bunkó, az neki gáz, nem neked. Semmit nem tudsz nagyon csinálni, felejtsd el, hidd el, az évfolyamtársaid sem ezen fognak szórakozni.

Legközelebb készülj fel jobban, ki is van írva a buszokban, hogy a pontos összeget készítse elő, aki jegyet akar venni, mert vissza adni nem tud a sofőr.

2020. jún. 23. 11:05
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
miért nem véded meg magad? nem kell félni tőle. nehogy már. én megmondtam volna hogy a kva anyukáját azt, és inkább elmentem volna egy másik busszal. És a volánnál mindenképpen jelenteném. mert nagyon sok az ilyen paraszt. Váltson munkahelyet ha utálja. lehet menni gyárba is.
2020. jún. 23. 11:55
 6/18 anonim ***** válasza:
26%
Vissza kellett volna szólni, hogy pénzed van, tiszta a ruhád, te vagy az utas, a többit oldja meg. Nem a te hibád, hogy nincs váltója.
2020. jún. 23. 12:29
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Nalunk,ha kp-val akarunk fizetni a buszon,pontosan kiszamolt penzt kell adni a sofornek,hogy minel kevesebb bankjegyet kelljen osszefogdosnia.Ha nincs kiszamolva a penz,nem szallhatsz fel a buszra.Viszont ilyen hangnem elkepzelhetetlen,biztosan nem uszna meg a sofor egy ejnye-bejnyevel.
2020. jún. 23. 12:33
 8/18 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, hogy az ilyen hatos félék miatt volt ideges. Nem az ő gondja, hogy neked nincs apród, nem köteles vissza adni. Tehát ha csak papírpénzed van, akkor vagy nem kérsz vissza, vagy technikailag nincs pénzed. Oldd meg. Nem az ő hibája, hogy nem vagy tisztában a szabályokkal.
2020. jún. 23. 12:47
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Miért? Akkor a bolti eladó se adjon vissza? Ha neked csak 10 000-esed van, akkor ne adjon vissza 9 850-et, ha te csak egy 150 ft-os rágót akartál venni? Ilyen alapon akkor senkinek nem kéne senkinek visszaadnia, ki kellene venni a viaszajáró fogalmat a magyar nyelvből. Ha valakinek nincs aprója, akkor rohadjon meg vagy mi?
2020. jún. 23. 13:27
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

A sofőr pénzváltásra nem kötelezhető. Pont. Te meg gondolom ott hisztiztél, mint egy hülyegyerek.

Az más kérdés, hogy ez a XXI. század, manapság már egy nagyobb rendezvényen az erdő közepén is lehet akár kártyával fizetni, de a drága volán, még mindig pénzezik a buszon...

2020. jún. 23. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!