Miért nem bent pisilt?
Figyelt kérdés
Még a vírus előtt voltunk évfolyam kiránduláson külföldön busszal.
És megálltunk pisilni egy benzinkútnál, ahol visszafelé menet láttam a sofőrt egy bódé mögött pisilni. Csak azt láttam, hogy ott áll, nyilvánvalóan pisilt. Még rám is nézett.
Miért nem ment be a wc-re pisilni?
2020. jún. 22. 15:52
1/7 anonim válasza:
Erre csak találgatni lehet.
- Már volt néhány ilyen helyen, és azt látta, hogy a tisztaság kívánni valót hagy maga után.
- Nem szereti, ha mások közbe nézik.
- Kedveli a természetben végezni a dolgát.
stb.
DE ezek mind csak tippek. A választ csak a sofőr tudja erre.
2/7 anonim válasza:
Tőle kérdezd meg, és ne tőlünk hiszen nem látunk a fejébe.
3/7 anonim válasza:
Még egy lehetőség: az utasok szeretik azt hinni, a pénzükért az egész busz az övék, személyzettel együtt. És mi az hogy a sofőr közéjük vegyül, tolakszik?
Így nem kell sorba állnia, nem ingerel senkit stb.
4/7 anonim válasza:
Mert a legtöbb nyilvános budi undorító, és inkább gusztusosabb a bokor. Ezt írom úgy, hogy ritkán vagyok otthon, a hetedik nagy részét itt-ott töltöm a munkám miatt, mert vándorok, és nagyon ocsmány budik vannak.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy szeret hatalmasakat púzni közben, és azt nem akarta a közsöben. Vagy így szemmel tudta tartani a buszt.
7/7 anonim válasza:
Már bocs, de voltál már autópálya-pihenő budijában? Én olyat is láttam már ahol a szó szoros értelmében folyt ki belőle a fos! Olyan szinten gusztustalan és fertőzésveszélyes a nagy részük hogy én is a bokorba megyek ha van lehetőség. Csak a nagyobb benzinkutak fizetős vécéi azok amikbe bemegyek ha útba esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!