Mit tennél, ha megtudnád hogy anyád és apád korábban átmutette magát s akit anyádnak hittél az az apád, volt apád meg régen az anyád volt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 16:36
1/13 anonim válasza:
Ez szimplán elméleti kérdés vagy ez tényleg megtörtént ?
2/13 anonim válasza:
😂😂én is átműtetném magam,elvégre családi vonás.
3/13 anonim válasza:
Miért, talán veled ez történt?
Egyébként elárulom, hogy ez jelenleg kivitelezhetetlen. Egy férfi, akiből nő lesz, nem fog tudni soha gyereket kihordani, egy nő pedig, akiből férfi lesz, az sem lesz soha termékeny.
Tehát, maximum ez úgy kivitelezhető, hogy addig a férfi is marad férfi, meg a nő is marad nő, amíg meg nem születsz, és utána operàltatjàk át magukat, bár ez mindenféleképpen látszik. Egy 100 kilós, széles vàllú pasiból 200 műtét sem fog 60 kilós, széles csípőjű nőt faragni, meg fordítva sem. Szóval előbb-utóbb fel kéne, hogy tűnjön a "gyereknek"(mert nyilván nem kisgyermekként tűnne fel neki), hogy valami nincs rendben.
4/13 A kérdező kommentje:
szerencsére nem velem, de volt erről egy film. elvileg igaz, legalábbis úgy volt tálalva riport szerűen. persze ettől még lehet egy jopofa kisfilm is.
2020. jún. 20. 16:43
5/13 anonim válasza:
Hát ez annyira fiktív, hogy még kamuból is röhej. De jól mondják előttem, te is műttesd át magad valami lmbkqzabc-re, hogy passzolj a családhoz.
6/13 A kérdező kommentje:
3-as a film szerint a férfi teherbe ejtette a nőt, majd a terhesség alatt átmutette magát nővé, a nő kihordta megvárta mig vége a szoptatásnak s utána operáltatta át magát férfivé.
2020. jún. 20. 16:45
7/13 A kérdező kommentje:
6-os én nem férfi vagy nő akarok lenni, hanem egyéb, mit javasolsz e kritériumhoz lmbkqzabc-on kívül, mert azt nem csípem.
2020. jún. 20. 16:49
9/13 A kérdező kommentje:
Ja a hatos én vagyok. De csak mert átműtöttem magam ötösből hatosba.
2020. jún. 20. 16:58
10/13 anonim válasza:
Ha anyámnak ádámcsutkája lenne (mert azt ugye nem lehet kiműteni, szóval az az egy amiről 100% pontossággal felismerhető egy volt pasi), akkor előbb kérdeznék rá a dologra minthogy bevallaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!