Holnap megyek életem első szórakozó helyi buliába.Tudom fura de izgulok.Tanácsok esetleg?
Ha nehezen nyílsz meg , engeded el magad akkor igyál valami erőset :D
Persze ha nem szoktál inni, akkor nagyon mértékkel ^^
Nagyon vigyázz az italodra. A pultos is előtted töltse ki/figyeld amikor csinálja. Borzasztóan könnyű beletenni valamit... Iszol egy kicsit, majd feloldódsz. Nem tudom mennyit szeretnél inni, nem kell túltolni. Igyál vizet is, pláne a buli vége felé. 😉
Sose maradj egyedül!
Legyél csinos, de érezd jól magad a ruhában (is), nem kell kitenni mindent. Én általában fekete farmerben megyek meg valami jó felsőben. Sminket szerintem csináld picit erősebbre, mint a hétköznapokon.
Amúgy én is 17 évesen kezdtem el bulizni. 😃
Eszméletlenül gáznak tartom, hogy arra van eszed, hogy bulizni menj, de az általános iskola alsó tagozatos helyesírással már nem vagy tisztában.
"szórakozó helyi buliába" - szórakozóhelyi bulijába
"Milyen ruhába menjek" - milyen ruhábaN menjek
A vesszőket is bátran használhatod, ingyen vannak.
Mindig nézd meg a poharadat, emeld meg és alulról nézd meg van-e benne tabletta, a pultost pedig végig nézd, hogy mit tölt, ne forduljon el a poharaddal egy másodpercre sem.
Voltam olyan helyen, ahol a pultos drogozott be egy csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!