Hogy lehet megtanulni normálisan beszélni? Tájszolasrol normál magyarra?
Szóval a lényeg, én magam nem érzékelem, csak mondták már idegenek és visszahallgatva tényleg hülyén beszélek ha hallom mondjuk felvételről és rohadt gáz. De én magamat nem így hallom. (nem az hogy elsiklik a figyelmem, beszélek mondjuk a kutyahoz direkt figyelem, semmi gond), tökéletesen ejtem ki a szavakat, jól gesztikulalok, de felvételről tényleg kivehető, körülöttem mindenki normálisan beszél, szóval nem értem, nem tanult dolog. Már sokszor félek megszolalni és ha telefonban meghallom visszhangban a hangomat depressziós vagyok tőle.
Azt tudom hoyy magunkat mélyebb hangúnak halljuk, de hogy tajszolassal beszélnék aztv nem venném észre!? Belegondolva már nem merek mondani valami frappánsat, mások csak egy nyomorék parasztnak gondolnak fix, amit hallok azt szeretem, de nem az a valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!