Ebben a gusztustalan PC, feminista és "egyenlőség" világban, ahol senkinek nincs humorérzéke, élhetne egy olyan sorozat, mint a Rém Rendes Család?
Figyelt kérdés
Manapság nem lehet viccelődni a nőkkel, kövérekkel, fekákkal, melegekkel, mert mindenki azonnal megsértődik.2020. jún. 18. 11:13
11/13 A kérdező kommentje:
Te valami hisztis feminista vagy, vagy búzzancs esetleg? A régi szép időben a ratyikat verték, és nem úgy, ahogy szerették :)
2020. jún. 18. 21:09
12/13 anonim válasza:
#10 pont akkor írta a hisztijét, amikor linkeltem róla a videót. :D:D:D
Gondolom valami zsírgombóc műve, zsíros hajjal, lógó mellekkel, saláta pnával, aztán lehet mégsem, csak a szokásos elkényeztetett kis liba stílussal.
A te fajtád meg ilyen muci.
13/13 anonim válasza:
Szerintem a mai világban a fehér hetero férfiak abszolút hátrányos megkülönböhtetésben élnek. Egyszerűen aki fekete,meleg,vagy nő,annak több joga van,félnek a bírók a megbélyegzéstől ha esetleg nem nekik ítélnének. Nem mondhatotsz nekik semmi rosszat,mert ha akar szalad az ombucmanhoz és téged szétszednek,és hirtelen himsoviniszta homofób rasszista paraszt leszel,pedig csak nézeteltérésed támadt egy más csoportbelivel. Ez az igazi rasszizmus szerintem. Én elhiszem hogy van még olyan hogy valakit csak azért nem vesznek fel valahova mert fekete,de ez elenyésző ahhoz képest ami a túloldalt megy. Lehet lepontozni agymosott csőcselék! Bújjatok a tömegbe,mondjátok amit mindenki abból nem lehet baj,akkor biztonságban lesztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!