Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bish Bharbie igazából nem is...

Bish Bharbie igazából nem is lány? Átműtette magát?

Figyelt kérdés

2020. jún. 16. 15:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó: Tetszik a kreativitásod! 😂

Dehát a kérdés náluk nem az, kihez akarnak vonzódni, hanem hogy férfi vagy nőként érzi magát a világban.

2020. jún. 16. 17:50
 22/38 anonim ***** válasza:
29%
*19-es, akkor még utolsó volt. :)
2020. jún. 16. 17:50
 23/38 anonim ***** válasza:
37%
nagyon transzfóbiások vagytok úgy látom. nem tudjátok megkülönböztetni a ‘gender’-t és a ‘sex’-et. mindenkinek ajánlom itt,hogy kicsit jobban járjon utána a témának. Lili lány és pont. És amikor egy heteró férfi lefekszik egy transznemű NŐVEL attól nem lesz meleg vagy “transzexuális” (mi ez a hülyeség egyáltalán?). nagyon régimódiak lehettek vagy nagyon fiatalok,hogy nem tudjátok ezt elfogadni. nektek se lenne rohadt könnyű,hogyha egy rossz testbe születettek volna. az a siralmas,hogy sokkal szebb,mint a legtöbb lány akit én ismerek és ti még itt férfinak nevezitek. szégyenek vagytok.
2020. jún. 16. 19:04
 24/38 anonim ***** válasza:
71%
Latszik rajta,hogy ferfi. Meg atmutve is ferfias az arca szegenynek.
2020. jún. 16. 19:07
 25/38 anonim ***** válasza:
68%

#23 Legalább írnád magyarul. Van a biológiai nem, és a társadalmi nem, nem pedig "sex" és "gender". Oké, lefogadom hogy szinte csak Twitterről, redditről vagy tumblrről szeded az infoidat, de akkor is.

És tessék, itt van egy büdösmocskos transzfób aki tudja mit jelentenek a sexek és genderek:

biológiai nem: meghatározza hogy milyen tested van

társadalmi nem: a biológiai nemek alapján mesterségesen létrehozott káros viselkedésforma/sztereotípiaköteg, amibe ha tetszik ha nem, születésünk első napjától beskatulyáznak minket.

Lehet valakinek diszforiája, de ez nem változtat a biológiai nemén, maximum a társadalmi nemén, ami a lehető leglényegtelenebb dolog a vilagon, és a biológiai nem fontosságának nyomába sem érhet.

Nem baj, ha egy férfi feminin, vagy ha tradicionálisan nőknek szánt dolgokat élvez (amugy sem kéne már túl sok figyelmet szentelni annak hogy mi "nőies" és mi "férfias").

Csinálja. Az meg, hogy mit tesz a testével, az ő dolga, meg persze azoké a plasztikai sebészeké, akik pénzért bárkit megnyomoritanak.

De ettől nem lesz nő.

2020. jún. 16. 19:16
 26/38 anonim ***** válasza:
90%

Én teljes mértékben elfogadom ,a transzneműeket,melegeket,stb .

Viszont azt nem gondolom,hogy egy olyan férfi,aki lefekszik valakivel,akinek fäsz van a lábai között heteroszexuális lenne. Nincs ezzel gond, de ők (minimum) biszexuálisak ,mármint bisbarbi vendégköre ,ha már ezt fejtegetjük . Én heteroszexuálisként biztos nem vonzódnék olyanhoz, akinek ugyanaz van a lába közt ,mint nekem ,és szerintem ezt jelenti a heteroszexualitás.

2020. jún. 16. 19:50
 27/38 anonim ***** válasza:
66%

A transzok miért nem transzokkal ismerkednek?

Ahogy a meleg is meleggel, a hetero a heteroval.

2020. jún. 16. 19:53
 28/38 anonim ***** válasza:
44%

"De ettől nem lesz nő"

A te szemedben lehet hogy nem, de ő nőként tekint magára. Lehet hogy a biológia neme alapján férfi, de pont azert küzdenek hogy elfogadják mások is, hogy a biológiai nem, nem minden. Szerencsére vannak már egy fokkal felvilágosultabb emberek is a világon.

"Én heteroszexuálisként biztos nem vonzódnék olyanhoz, akinek ugyanaz van a lába közt ,mint nekem ,és szerintem ezt jelenti a heteroszexualitás."

Csak mondom, hogy akik tudják hogy férfi és úgy fekszenek le vele, senki nem mondta hogy nem melegek, vagy biszexek. Ő maga viszont heteroszexualis, ha azt nézzük hogy nőnek tekinti magát. Tehát ő nem meleg. A másik pedig, mellesleg, hogy sokukról meg se tudnád mondani, hogy férfi, amíg fel nem libbentik a szoknyát. Szóval ha te csajnak hitted, és bejött, akkor meleg vagy? :) Csak a pöcse miatt zárkózol el tőle? Na pont emiatt hülyeség ez a ki férfi, ki nő, és te "normális hetero" vagy, az meg "csak egy b.zi". Egy normális vilagban nem is kéne ezeket megkülönböztetni egymástól ezeket a dolgokat. Tetszik aki tetszik, dugsz, akivel dugsz. Amíg nem gyerek, halott vagy állat.

2020. jún. 16. 20:54
 29/38 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó,én ezt a fejtegetést csak azért írtam,mert a kérdező is belement a témába az előző oldalon . (hogy a vendégei a csajnak heteroszexuálisak-e)

Nem mondtam ,hogy bishbarbi meleg .. miért írod ezt ? :D

Igen sokukról meg sem mondanám,ahogy róla sem,ennek ellenére ha farka van én nem fekündék le vele férfiként, engedtessék már meg ,hogy saját véleményem legyen :D Igen,a nemi szerve miatt zárkózom el tőle,mivel nem vagyok meleg,így nem vonz a pé.nisz .

Szóval sem írtam olyat,hogy én normális vagyok ,mások meg "csak egy bu.zik" , ez a fajta gyűlölködés nagyon távol áll tőlem ,egyszerűen elferdíted és kiforgatod amit írtam .

És igen,dugjon mindenki ,akivel szeretne ,de akinek bejön a fäsz ,szivesen kényezteti,magába engedi,bekapja,az biszex vagy meleg . Ez nem sértés, ezek csak a tények .. Nem is értem,miért esik ez rosszul neked,hiszen így van ,a melegek az olyat szeretik,mint a sajátjuk,a heterók meg az ellenkező nem nemi szervére izgulnak.

2020. jún. 16. 21:14
 30/38 anonim ***** válasza:
73%

Hát nemtudom, biztos vagyok benne hogy engem a mentő vinne el, ha akció előtt észrevenném, hogy a "lánynak" bizony szerszáma van. (lehet hogy nagyobb mint nekem LOL).

Szerencsére, a 95%ukon látni azért az arcon+hangon, hogy valami nem okés :D

És nem, (Én szerintem) rohadtul nem hetero, aki lefekszik vele.

2020. jún. 16. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!