Miért vagyok ilyen? Ez normális?
Hogy gondolsz magadra, fiúként vagy lányként? Esetleg valami átmenetként vagy valami harmadikként?
Amit leírtál, abból nem látszik egyértelműen az identitásod. Amihez nekünk semmi közünk, de te jó ha tisztában vagy vele.
Én javaslom hogy olvass utána a nembináris nemeknek, esetleg vedd föl a kapcsolatot ilyen emberekkel.
Az nem jelent semmit hogy nem látod maga elég nőiesnek, csinosnak, hogy nem szereted a sminket. Olyan ruhákat hordj amiben jól érzed magad. Ha nem tudod hogyan legyél csinos, nézz szét, és keress hasonló adottságú emberet mint te. Ők hogyan öltöznek, mitől csinosak? Aztán utánozd le.
A fiúzással meg nem vagy elkésve egyáltalán, legföljebb kimarad az életedből a kamaszkori csetlés-botlás, nagy ügy. A felnőttkapcsolatok amúgy is sokkal jobbak és izgibbek általában :)
Én értem, hogy a fiúknak is vannak gondjaik, de akkor sem annyi, mint a lányoknak.
Azt nem tudom eldönteni, melyik nemhez vonzódok. Még nem volt párkapcsolatom, sose voltam szerelmes, meg semmi.
Édes Jézus.🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Lehetne egy átlag tinilány fejét nem ilyen elborult dolgokkal tömni?
Kedves Kérdező!
16 évesen pont abban a korban vagy, amikor felfedezed a környezetedet újabb aspektusokból. Teljesen normális, hogy pszichésen még gyerek vagy és nincsen x kapcsolat a hátad mögött/nem feltétlenül tudod hova tenni ezeket az új benyomásokat. Erről szól ez a kor. De 19-20 éves korodra ki is növöd nagy valószínűséggel. Nincsen Veled semmi baj.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mikor látott utoljára gyereket, aki olyanokat ír, hogy transz, meg ilyesmi. Nem. Amennyiben 20-21 évesen sem változna a hozzáállása a témához, esetleg. De egy 16 éves tinilány fejét ne tömjük már tele áltudományos spekulációval, könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!