Anyajegy a szem mellett,mennyire zavaró?
Van a szemem melett egy kidudorodo anyajegy,de nem teljesen "színes" csak épphogy. Mivel szem mellett van, így nem akarták kimetszeni mert hogy idézem:veszélyes, és hatalmas heg lenne ott.
Amúgy nem nagy,csak zavar hogy kidüremlik teljesen lemegy az önbizalmam :( 16/L
17 ,18 vagyok.
Küldj képet, ha gondolod.
De nekem amikor leszedték azt is mondták, hogy jó is hogy elmentem, mert nyomta volna a szememet.
Mennyi idős vagy?
Arra írtam, hogy aki farkasok közé megy ne csodálkozom, mert a gyakori az. Ilyen.
Nem foglalkoznak vele, hogy mennyi idős vagy, nem kímélnek.
Kérdező!
Azért 14 évesen nem kellene így leugatnod a segítő felnőtteket, tapasztalat nélküli kisgyerek létedre.
Segítségért jöttél az oldalra, és azt hiszed, hogy majd a nagy szádtól nem látszódik a bibircsókod.
Ahj istenem megint egy értelmes ember.
16/L figyelmesen olvasni én fogok megtanulni helyetted is, te sem láttad az anyajegyet, még mindig nem bibircsok, igen segítségért jöttem de azt sem tőled sem a másik rosszindulatú személytől nem kaptam meg :) ment a piros.
Ugyanis aki az árakkal nincs tisztában feleslegesen oszt tanácsot de még léccives 10x írjatok ehhez az 5 napos kérdéshez xd
Megnéznélek amúgy téged hogy nézel ki ;)
Mondtam már ha valaki ennyire megkeseredett ne úgy élje ki magát hogy egy gyereknek ugat xD
Maradjunk annyiban hogy nem láttál se engem sem az anyajegyet így feleslegesen jártatod azt a NAGY szádat mert kettőnk közül ti beszéltek a levegőbe hatalmas pofával, én pedig összeszedetten sokkal értelmesebben kulturáltan fogalmazom meg a véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!