Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyajegy a szem mellett,mennyi...

Anyajegy a szem mellett,mennyire zavaró?

Figyelt kérdés

Van a szemem melett egy kidudorodo anyajegy,de nem teljesen "színes" csak épphogy. Mivel szem mellett van, így nem akarták kimetszeni mert hogy idézem:veszélyes, és hatalmas heg lenne ott.

Amúgy nem nagy,csak zavar hogy kidüremlik teljesen lemegy az önbizalmam :( 16/L

2020. jún. 16. 13:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
8/10 nagyon szépen köszönöm,ment a zöld kéz! <3
2020. jún. 18. 12:26
 12/24 A kérdező kommentje:
8/10 amikor azt írtam,hogy utolsó akkor nem rád gondoltam hanem arra az okoskára csak akkor pont nem láttam hogy írtál <33
2020. jún. 18. 12:28
 13/24 anonim ***** válasza:
24%

Igazatok van!

Szóljátok csak le az egyetlen hasznos választ adót az okoskodásaitokkal.

Ti meg járjatok csak tovább a rügyező bibircsókjaitokkal.

Sőt, alakítsatok fészbúúkcsoportot "Ragyás-Bagázs" néven.

2020. jún. 19. 10:33
 14/24 A kérdező kommentje:

De 13/13 nem tudod megérteni,hogy nem láttad azt a rohadt anyajegyet a szememnél? Hát normális vagy? Honann tudod mennyire csúnya vagy sem?

Bibircsok az bőven nem az anyajegy fogalma istenem nőlj már fel és ne gyakorin éld ki magad,a válaszod NEM volt értelmes, nem véletlen pontoztam le;), tanulj kicsit.

2020. jún. 19. 12:28
 15/24 A kérdező kommentje:

Az ilyen embereket egyébként sajnálni tudom mert biztos vagyok benne, hogy nem véletlen itt éled ki a vágyaid azzal,hogy gyerekeknek szologatsz be meg csúfolkodsz. Ebben különösen az a vicc, hogy nem ismersz nem láttál soha de mondod a dolgaid hogy egoista,meg csúnya.

Többet ide ne írj választ, ez az oldal nem az agyilag visszamaradott beteg embereknek van akik negatív világképpel rendelkeznek és itt élik ki magukat azzal,hogy màsnak írogatnak butaságokat számukra vicces beszólásokat. Csinálok én neked erről egy csoportot, és csatlakozz nyugodtan a többi ilyen szennyel együtt! Mondtam ide többet ne írj

2020. jún. 19. 12:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Ja és mellesleg még annyit, hogy itt te tetted magad okoskának úgy hogy nem vagy tisztában azzal hányféle kezelés létezik és hogy mennyi az összeg:) márcsak ez miatt se válaszolj olyanra amire nem tudod a választ mert mennek a pirosok.
2020. jún. 19. 12:35
 17/24 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van a 13 nak.

Nekem a szemem mellett, ronda, nagy szőrös fekete2 kituremkedo anyajegy.

Annak is volt gyökere, sőt olyan közel volt a szememhez, hogy amikor spiraloztam a pillamat, meg ahhoz is hozzá ért.

Kimetszettek.

Három hétig kék zöld volt az arcom, maradt 2 cm heg.

Megérte.

2020. jún. 19. 13:10
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem akarlak bántani, de gyerekként mit keresel itt?

Aki farkasok közé megy...

Szóval érted mit akarok mondani?

2020. jún. 19. 13:12
 19/24 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nekem nincs bajom a válasz adásokkal de nehogy már egy megkeseredett felnőtt szidjon engem meg csúnyázzon meg véleményt alkotjon rólam úgy hogy azt se tudja ki vagyok..

Vannak nálam sokkal fiatalabbak is itt, azért szoktam feljönni mert olvasgatok értelmes témákról hátha találok hasznosat.

De ez a felnőtt ember bántó megjegyzéseket írt.. fogalmazzon normálisan és ne beszéljen a másikkal lekezelően.

Neked köszönöm a normális választ, és hogy KULTURÁLTAN fogalmaztad meg és nem kezdted el lehordani az anyajegyes embereket mert nem tehet róla tényleg senki.

Nekem a magán klinikán ezt mondták, majd ha idősebb leszek megpróbálkozzunk màshol max.

De amúgy nekem tényleg nem fekete sőt szörös sem inkább bőrszinű épphogy barna és nem nagy volt aki észre se vette csak közel van és kidüremkedik.

Ha gondolod küldök képet.

2020. jún. 19. 14:12
 20/24 A kérdező kommentje:

Viszont azért abban én biztos vagyok,hogy abban nem volt igaza hogy pár ezer ft.. mi ahol voltunk 30nál kezdődtek. Meg amit írt az egyik édesanya még az elején azzal is egyetértek,hogy fejlödő szervezet és lehet hogy a heg elferdítené az arcot vagy hasonló.

De viszont az a válasz is tetszett aki szerint szép, mert tényleg sok modellnek is van.. ezért is bosszantott fel,hogy egy alig szines szörtelen kissé kidudorodó anyajegyre írta hogy bibircsók és a társai. Utolsó abban is biztos vagyok hogy te sem néztél ki rosszul csak azért mert neked meg kettő anyajegyed volt ott, biztos vagyok benne hogy melette igényes voltál és szép. A válaszodból pedig értelmesnek is mondalak szóval a belső értékeiden sem ronthatott az a veled született jegy. :)

2020. jún. 19. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!