Mást is lehangol az időjárás?
Tudom, sajnos nem lehet mit tenni, de engem teljesen lehangol, hogy eddig még nem is volt nyár. Engem inkább őszre emlékeztet ez az egész. Se napsütés, se kellemes nyári hőmérséklet (legalábbis amikor esik)... Helyette állandóan borult az idő, majdnem minden nap eső, és nyárhoz képest kimondottan hűvös van.
Emlékszem tavaly áprilisban már kimondottan nyári meleg volt, utána májusban voltak esők megint, de aztán a nyár már egész jól kialakult júniusban. 2018-ban volt a június ilyen, hogy minden nap volt zivatar, de mellette meleg volt legalább, napsütés volt és az eső csak délutánonként volt egy-egy kisebb zivatar formájában. De most amikor nem esik az eső, akkor is alig látni a napot. Állandóan el van borulva. Teljesen lehangoló ez az idő. Szeretnék már nyarat. Nem azt mondom, hogy 35 fok legyen, de esőmentes, napsütéses időt szeretnék már.
Ha nem lett volna a koronavírus, akkor most mindenki megjárná, ha most lett volna foglalása nyaralni, hisz egyáltalán nem nyaralós idő van.
Rám nem szokott hatni, meg ha megyek is valahova, nem izgat az eső.
Inkább örülök, hogy nincs meleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!