Azok, akik lézeres szemműtéten estetek át! Nem hiányzik a szemüveg?
Köszönöm a válaszokat!
1-es: Nem muszáj, de erősen fontolgatom, mert azért sok kényelmetlenség van a rossz szemekkel. A műtéttől nem annyira félek, azért olyan nagy baj talán nem tud történni, csak ez tart vissza, amit leírtam.
2-es: Ettől nem félek, ugyanis csak a szemeimet érzéstelenítik, tehát a számat is ki tudom nyitni, a kezeimmel is tudok jelezni.
3-as: Ezt jó volt olvasni, bízom benne, hogy velem is így lesz. :)) Egyelőre nagyon nehéz elképzelnem, hogy nincsen szemüvegem!
Köszönöm a bíztatást! :)) És örülök, hogy jól sikerült a műtéted!
6-os, majd írok, ha meglesz a műtét, bár még nincs pontos időpontja.
1 percig nem hiányozna a szemüvegem. Igaz én csak 4-5 éve vagyok szemüveges, de utálom. Állandóan koszolódik. A gyerek (szültem 3at) folyton piszkálná, sokszor le is rántotta. Ha strandra megyünk, nélküle nem látok, de ha vízbe tajtam van az tuti azonnal vizes lesz. Éjjel ha nem veszem fel pisiléshez is, simán neki megyek valaminek. Kontaktlencse jó lenne, de olyan féle fajta a szemem, hogy csak 1 fajta lencse jó, de az egy hónapra 25 ezer forint. Az nagyon sok. Az összes többi lencse mozgott a szememen, csípett, szúrt. Azt mondta a szemész, hogy rajtam kívül csak 1 emberrel találkozott , aki ilyen elcseszett mint én. 😀
Nagyon érzékeny a szemem a napra. Így ugye esélyem sincs napszemcsit felvenni. Szóval egy szó mint száz, 1 percig nem hiányozna a szemüveg. -2.75 dioptriás (csak) de hirtelen egyik évről a másikra lett ilyen. Már 2 éve nem romlott tovább, úgyhogy szemműtétre készülök.
(29N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!