Ez hogy megy az instagramon?
Miért követne vissza?
Engem is sokan követnek olyanok, akiket én nem követek vissza, mert lehet, én érdeklem őket, de engem ők nem érdekelnek.
Én szoktam ilyet csinálni. Ha valakit érdekel, én mit posztolok még nem jelenti egyből azt, hogy engem is érdekel, ő mit posztol.
Nem sz-rok rá, nem utálom, de megválogatom, hogy mik kerüljenek a feedembe, nem szeretek sok embert feleslegesen bekövetni, inkább követek kevés 100-150 embert és azok olyanok, akiknek a dolgai tényleg érdekelnek. Nem akarom felhígítani a feedem és pont a számomra fontos emberek posztjait elveszíteni vagy nehezen megtalálni.
máshogy tekintek a Facebook-ra, mint az Instagram-ra, az előbbire szinte nem rakok ki semmit, míg az utóbbira jóval többet (régen sokat kirándultunk, és sok képet csinálok a természetről, meg járok lovagolni). instán csakis olyan embereket követek (hírességektől, pár lovastól eltekintve), akik közel állnak hozzám, jobban ismerjük egymást, tehát megválogatom kiket követek. ezt azért csinálom, mert nem szeretném, hogy a "feed-em" tele legyen nem kívánt tartalommal. szóval a leírtak alapján hasonlóan gondolkodhatunk a #3 válaszolóval, én sem szeretem feleslegesen követni embereket.
nálatok az lehet, hogy nem annyira kíváncsi arra, hogy mit posztolsz, esetleg, ha a neved nincs kint, nem ismert fel.
de az tény, hogy manapság elég nagy divat az, hogy valaki nagyobb vagy kisebb követőszámmal bekövet téged, te jóformán vissza sem követted még, de ő már ki is követ. velem egyszer csinált ilyen egyik osztálytársam, aztán én is kikövettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!