Más is szomorúan látja, hogy ismét megszaporodtak az autóval járkáló emberek a fővárosban? A kijárási korlátozás alatt sokkal jobb volt (ez is).
Én az ilyen unott, panaszkodós embereket utálom, mint te, akiknek soha nem jó semmi.
Milyen 2. hullám? Hagyjuk már. Minden évben van szezonális influenza, amiben jóval többen hallnak meg, mint ebbe a médiavírusba.
Tegnap volt pár elintéznivalóm, még nem volt vészes a forgalom. A belvárosban voltam főként, a rakparton és a hidakon is jó volt még a közlekedés... Bárcsak maradna az a szint, ami még most van, őszintén szólva én ennek is örülnék.
Én nem kívánom vissza az elmúlt két hónapot. Sem másoknak rosszat. De sokkal szebb lenne a város és sokkal hatékonyabb lenne a tömegközlekedés, ha adót vezetnének be a városban autóval közlekedésre (mondjuk családi és időskori kedvezménnyel, mert azt megértem, de általában egy kocsiban egy ember ül, az is fiatal (20-50)...
Igazából nem tudom, mi a jó megoldás. Nekem eddig sem volt bajom a tömegközlekedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!