Csak én látom egyre igénytelenebbnek a youtubereket?
Mindenki csak zabál és abból csinál videót, hogy tömi a majmot (pl. maris, klau, barbi), játszik pár órát a gépen (pl. mmegintkitty), csöcse van, kiskutyája és nem politizál és amúgy sincs mondanivalója és erre büszke (fionabones) vagy iszik mint egy paréj (herby, krisztián stb). És akkor siránkoznak, hogy nehéz a youtuberek élete (pl. Kim elmondta hogy van olyan hét amikor 5 órát is kell vágnia a videót, jajj de sajnálom a napi 9 óra melóm mellett).
Most csak pár példát hoztam. Mindegyiküket néztem egy ideig de már senkit sem követek, néha viszont feljönnek a videóik az ajánlások közt és látom, hogy a tendencia semmit sem változott, csak roszabb lett.
Sajnos ahogy telnek az évek, egyre kevesebb lesz a minőségi tartalom, ezt nem csak te látod így. Ezért nem is nézek magyar youtube-ot, egyedül a Cringebait podcastot hallgatom, abban pont erről van szó többnyire, hogy a mostanában népszerű videókat/videósokat parodizálják ki.
Mondjuk Molnár Krisztián már tényleg a legalja, és az is szánalmas, aki támogatja azt az embert.
Ja, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek egyedi, szórakoztató, értelmes videósok. Vannak, csak kevesen.
Nem csak te,igénytelenek is.
Alapba is ezt csinálnák a szánalmas életükben,annyi a különbség,hogy ezt a youtuben meg is örökítik,és még pénzt is kapnak érte.
Vicc az egész...
Ezt nézd meg:
én nem követek senkit, nagyon ritkán szoktam youtube-on videókat nézni, időpocsékolásnak tartom, mivel nagyon ritkán van hasznos tartalom, és általában véve is hosszúnak tartom, mikor 20-40-60 perceket pofáznak összefüggéstelenül, sokszor csak a napjukról, tehát semmi önálló, vitaindító, érdekes gondolat.
akiket felsoroltál, nekik is csak egy részüket "ismerem", de még azok közül sem láttam mindenkitől videót.
ha esetleg bele-belenéztem egy-egy videóba, ami érdekelt, általában azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nincs komolyan véve a dolog, kb. úgy beszéltek mintha a szomszédjukkal futottak volna össze az utcán, sokszor összefüggéstelenül, a bakikra kiélezve az egészet (ami persze néha lehet poénos is, de általában véve nekem az jut róla eszembe, h komolyan ebből csinált karriert?). szóval semmilyen minőségi tartalom nincsen, ha a téma érdekes lenne a körítés elveszi az egészet (pl. amit te is írsz, hogy zabálnak közben). nem azt mondom, hogy kiskosztümben kell egyenes háttal a kamera előtt ülni minden videóban, dehogy, de adjuk már meg a módját, ha ez a "munkájuk".
Ilyen "megélhetési" youtuberek már régebben is voltak. A gond csak az, hogy te ezeket az idiótákat nézed.
Bőven lehet találni olyan csatornákat magyar vonatkozásban is, amelyek értéket és tartalmat képviselnek, csak keresni kell.
Már nem nézem őket. Időnként hallgattam őket zene helyett főzés közben.
Sokat váltogattam a csatornák közt, ezért ismerek ilyen sokat.
Meg fogom azért hallgatni azokat a csatornákat amiket itt ajánlottatok, jópofának tűnnek :)
Nem látom igénytelennek, inkább az ötlethiány látszik. A komolyabb hangvételű videókat nem nézik, de azt sem amelyik túl clickbait, valahol a kettő között próbálnak maradni ami nem egyszerű.
Ők inkább szórakoztatni akarnak nem oktatni. Plusz a YT is elég elvárást diktál, nem könnyű ezeknek megfelelni. Javaslom inkább nézz streameket Twitch-en (Nessaj pl.), az jobban leköt már mint a Youtube. Szabadabb maga a platform és jobban önmaguk mernek lenni a videósok (úgy mint régen a YT-on).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!