Mikor törlik el a boltokban a 65 év feletti lakosok vásárlási idősávját?
Vegyék meg előző nap és vigyék el otthonról. Én is korán megyek dolgozni és így csinálom, egy éjjel alatt semmi baja nem lesz annak a kiflinek.
Nem mostanában. de ez csak szerintem!! Attól, hogy csökkentik a korlátozásokat, nem lessz vége a veszélyhelyzetnek. Valahol
olvastam, de nem biztis az infó, nyáronn lesznek kissebb hullámok, ősszel második hullám, valahol olvastam, de nem biztos az infoó akár 2 évig is eltarthat a járvány.
Nem azért hagyják meg az időkorlátot, mert az milyen vicces, hanem, mert nem ér véget a veszélyhelyzet. Gondolom.
Nem tudom hány órás műszakról van szó, de pl én is meloó után veszek kaját másnapra.
En is utàlom hogy en meg 9-12 közt nem tudok beugrani melo elött kajàert nem regel kezdek, es delig "éhezek" vagy egesz nap mert nem lehet munkabol csak ugy kiszaladgalni boltba.
Munka utan meg rühellek még boltban vetyengeni aztan reggel kenegetni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!